80.000 Ft helyett 19.890 Ft: Ragyogó tekintet karácsonyra, Ultra Age HIFU mikrofókuszált ultrahangos szemkörnyékkezelés 30 percben a belvárosi ArJelly Beauty & Barber szalonban

ArJelly Beauty&Barber
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

19.890 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
80.000 Ft 75% 60.110 Ft
ArJelly Beauty&Barber
1064 Budapest, Izabella utca 43.
36706622888
arjellybeautyspa.hu/

Akció Leírása

Csúcstechnológia a kozmetikában, csodálatosan feszes, sima és fiatalos arcbőr kíméletes Ultra Age HIFU bőrfiatalító kezeléssel

Az ajánlat tartalma

  • Ultra Age HIFU mikrofókuszált ultrahangos szemkörnyékkezelés a belvárosi ArJelly Beauty & Spában
  • Időtartam: 30 perc

A HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés sikeressége abban rejlik, hogy az eddig a szépségiparban található noninvazív technológiákkal szemben sokkal hamarabb és sokkal mélyebben nyújt megoldást az idő múlásával megjelenő bőrproblémákra. Magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmaz, s egyszerre több folyamatot indít el a bőrben. A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró thermopontokat hoznak létre, mindezt a környező szövetek megsértése nélkül.

A HIFU mikrofókuszált ultrahangos kezelés fiatalít, leállítja egy időre az öregedést, majd késlelteti az öregedési folyamatot. A hatás nem tűnik el, hanem természetes és tartós.

Miért érdemes HIFU kezelést igénybe venni?

  • Mert egyszerre három mélységben történik a kezelés, azaz egyszerre három rétegben hozza létre a koagulációs zónákat.
  • Mert több irányban végzi el a kezelést (keresztrácsosan), így sokkal sűrűbb ponthálózatot hoz létre a bőrben.

A HIFU kezelés a felszínen ható szalonkezelések és a műtéttel, vágással és hosszú gyógyulási idővel járó plasztikai beavatkozások közötti tökéletes átmenetet jelenti. Az összes technológia közül a fókuszált ultrahangos kezelés jut a legmélyebbre, éri el a fókuszpontokban a kollagén denaturációhoz szükséges 60-70 fokot és jár a legkevesebb kockázattal. A kezelést követően elindul egy hosszabb távú folyamat, mert a kezelés során keletkezett hő a bőr különböző rétegeiben különféle sejtek működését kezdi stimulálni, ami a kezelést követő hónapokban tovább fokozza az első körben elért hatásokat:

  • 1,5 mm-es mélységben újraépül az elasztinszerkezet,
  • 3 mm-nél a fibroblast sejteket aktiválják (ezek termelik a kollagént),
  • 4,5 mm-en történnek az igazán nagy dolgok, mert ott eltalálják és feszesítik a SMAS réteget (ilyen mélységbe más hő hatású arcfiatalító kezelés egyébként már nem jut le, csak a szike).

Ha szeretnél Te is mesésen sima és fiatalosan üde bőrt szemeid környékén, nevezz be az ArJelly Beauty & Spa Ultra Age HIFU szemkörnyékkezelésére most fantasztikus kedvezménnyel, akár még az ünnepek előtt!

ArJelly Beauty & Spa

Szépülj Te is a VI. kerületi ArJelly Beauty & Spában a hét minden napján, ahol több éves egészségügyi és szépségipari tapasztalattal rendelkező szakemberek várnak. A szépségszalon a Belváros szívében működik. Fodrászuk várja szeretettel a hölgyeket, férfiakat és gyermekeket, vágás, festés és alkalmi frizurák mellett tartós hajegyenesítés, hajhosszabbítást és hajszerkezet újjáépítést is vállal.

Kozmetikusuk a legmodernebb eszközökkel és legkifinomultabb kezelésekkel vár, míg körmösük a Crystal Nails világszínvonalú alapanyagaival dolgozik, csúcs változatos színvilággal és folyamatosan bővülő termékekkel.

Részt vehetsz halpedikűr-kezelésen, a szempilla stylist pedig a legmegbízhatóbb, legtartósabb és legkíméletesebb anyagokkal dolgozik csábító tekintetedért.

Legyen szép napod!

1064 Budapest, Izabella utca 43.
36706622888

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ultra Age HIFU mikrofókuszált ultrahangos szemkörnyékkezelés a belvárosi ArJelly Beauty & Spában. Időtartam: 30 perc

Fontos

Beváltható: 2017.02.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 0670 / 55 22 888 • Az alkupon beváltható: 2017.január 2 - 2017.február 15 • 24 órás lemondási idő! • 1 személy 1 Alkupont használhat fel saját részre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére