8.000 Ft helyett 3.990 Ft: Szabadulj meg a téged korlátozó terhektől, tedd félre a problémákat, ebben segít a lelki blokkoló kezelés a Banya Tanyán

TÖRÖK ÉVA - energiagyógyász és reiki mester
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.000 Ft 50% 4.010 Ft
TÖRÖK ÉVA - energiagyógyász és reiki mester
1116 Budapest, Kondorosi út 7. (Nyéki Imre Uszodával szemben - BANYA TANYA)
torok.eva3@chello.hu
06 (20) 9192-792
www.energiavalgyogyitas.hu/

Akció Leírása

Lelki blokkoldó kezelés - Szeretnéd régóta cipelt terheidet letenni?

Lelki bajok testi tünetekben

Minden betegség lelki eredetű, pszichoszomatikus. 

Mi a pszichoszomatikus betegség ? - Megmagyarázhatatlan testi tünetek

A pszichoszomatikus betegségek elnevezés a test (görögül szóma) és a lélek (psziché) kölcsönhatásának zavarára utal. A pszichoszomatikus betegségek mechanizmusa - azaz a test és lélek megváltozott kölcsönhatásának mechanizmusa máig sem teljesen feltárt. A pszichoszomatikus tünetek keletkezése a legtöbb esetben megoldatlan lelki vagy szociális problémák jelenlétére utal, amelyek szomatizáció útján adnak jelzést. 

A "pszichoszomatikus orvoslás" a testi, lelki, társadalmi kölcsönhatásokat is vizsgálja az emberi betegség keletkezésében, lefolyásában és kezelésében. Hiszen, ha a test súlyos betegségben szenved, az kihat a lélekre is - de ez fordítva is igaz. 

Megmagyarázhatatlan testi tünetnek nevezzük az olyan testi tüneteket, amelyeket a szakemberek nem tudnak hagyományos orvosi diagnosztikus címkével ellátni. Ezek azok a tünetek, melyek megfelelő kivizsgálás után nem értelmezhetőek teljes mértékben valamely ismert betegség tüneteinek, vagy nem tulajdoníthatóak valamely kémiai anyag, önkényesen alkalmazott drog vagy orvos által előírt gyógyszer hatásának. Illetve, ha sikerül is a tünetek alapján diagnózist felállítani, a testi panaszok és az általuk okozott egyéb következmények (például: társas élet beszűkülése, munkaképesség csökkenése) fokozottabbak annál, amit a betegség indokolna. Ez a "kizárásos diagnózis" nem azt írja le, hogy mi a zavar, hanem azt, hogy mi nem, és így nem ad támpontot az orvos számára a beteg kezeléséhez. 

A megmagyarázhatatlan testi tünetek - ún. szomatizáció vagy funkcionális kórképek - olyan súlyosak lehetnek, hogy akadályozzák, sőt lehetetlenné teszik a normális életvitelt, és az érintett személyre, közvetlen környezetére, az orvosra, az egészségügyre és a társadalomra komoly terhet rónak.
Ha terheidet letetted, közelebb kerülhetsz lelki békédhez, így ezáltal megőrizheted fizikai, energetikai, érzelmi és mentális egészségedet.

A kezelés menete a következő:

Először meg kell keresni a tudatalattiban azt, ami valamikor az életedben traumát okozott. Ezután ezt a traumát a tudatalattiban meg kell gyógyítható, átírni pozitívvá. 
Ezután teszünk egy belső utazást, amiben még előkerülhetnek olyan személyek és események, ami negatív érzelmeket, gondolatokat tápláltak bennünk, amit még nem dolgoztunk fel, ezért lelkedben blokkok alakultak ki. Ezeket a blokkokat oldjuk és a lelki terheidtől most megszabadulhatsz.
Amikor az elengedési folyamat lezárult, utána megpihensz, gyógyulsz, regenerálódsz, és megfürdesz saját tiszta minőségedben, feltöltöd vele magad, ez egy nagyon szép és intenzív élmény mindenki számára.

Mit tapasztalhatsz közben?

A kezelés alatt jöhetnek különböző gondolatok, érzések, képek, emlékek, amik az elengedéseidhez kapcsolódnak. A tisztulás valakinek közben köhögéssel, sírással is jár. Fizikai érzetet is megtapasztalhatsz, érezhető bizsergés, zsibbadás, hidegérzet, ez mind azt jelzi számodra, hogy aktívan végzed a folyamatot. Úgy éled meg az elengedést, ahogy az számodra a legjobb. Nincs elvárás, hogy mit kell, hogy tapasztalj, vagy érezz, ez leginkább Tőled függ.
A kezeléshez semmi más nem szükséges, csak a nyitottságod és az elhatározás, hogy lelki terhedtől szeretnél megszabadulni. Nem kell, hogy jártas legyél bármilyen spirituális dologban, a folyamat mindenki számára hatékony.

Milyen blokkoktól lehet megszabadulni?

Bármilyentől. Az egyéni kezelés előnye, hogy specifikusan rá tudnak nézni arra, ami leginkább akadályoz, gátol. Csak néhány példa: szülőkkel való kapcsolat, szülői mivoltod, női-férfi minőségek megélése, anyagiakkal való elakadások, iszonyok, fóbiák, félelmek…stb.

A kezelés időtartama kb. másfél óra.

Legyen szép napod!

1116 Budapest, Kondorosi út 7. (Nyéki Imre Uszodával szemben - BANYA TANYA)
torok.eva3@chello.hu
06 (20) 9192-792
Nyitva tartás:
Hétfő: 08.00-tól - 18.00 óráig
Kedd: 08.00-tól – 18.00 óráig
Szerda : -
Csütörtök: 08.00-tól - 18.00 óráig
Péntek: 13.00 –tól – 18.00 óráig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Lelki blokk oldása- lelki blokkoló kezelés, pszichoszomatikus betegségek gyógyítása. Ideje: kb másfél óra

Fontos

Beváltható: 2016.05.20.-ig
Az Alkupon vásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 0620 919 2792 Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére