7.990 Ft helyett 5.990 Ft: Kirándulás a bűbájos belvárosú, műemlékekben gazdag Pozsonyba és Dévény híres várához - buszos utazás idegenvezetéssel

Fortuna travel
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

5.990 Ft

Ajánlatkérés
Fortuna travel
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655
ldesign.hu/fortuna/

Az ajánlat leírása

Járd be a magyar történelmi emlékekben bővelkedő Pozsonyt!

Fontos tudnivalók:

  • Regisztrációs díj: 1.000 Ft
  • Kötelező csoportos biztosítás: 350 Ft
  • Egyéni utasbiztosítás: 570 Ft / fő / nap (70 éves korig), 1.140 Ft / fő / nap (70 éves kor felett)
  • Indulás Budapestről a reggeli órákban
  • Hazaérkezés Budapestre az esti órákban

Pozsony hamisítatlan közép-európai hangulatának, gazdag történelmének, szépen felújított, élettel teli belvárosának, kulturális műemlékeinek és könnyű megközelíthetőségének köszönhetően ideális kirándulási célpont.

A magyar történelemben évszázadokon át kiemelkedő szerepet játszó település Buda török általi bevétele után a magyar országrész fővárosa lett. Belvárosa sikeresen átvészelte a XIX-XX. századi nagy átépítéseket, megőrizve középkori eredetű szerkezetét, régi épületeit.

A város ékessége és szimbóluma a Duna partján magasan trónoló, hamvaiból nemrégiben főnixként újjászülető monumentális vár. Kihagyhatatlan látnivaló az impozáns Szent Márton-dóm is, ahol 11 magyar királyt és 8 királynét koronáztak meg.

A szinte teljes egészében sétálóövezetté nyilvánított óváros megannyi értékes műemlékkel büszkélkedhet. Kávéházakkal, éttermekkel körbevett csodaszép főtere a társasági élet központja, és itt találjuk Pozsony egyik legérdekesebb múzeumát, a több évszázad építészeti stílusait vegyítő Óvárosházát.

Az esztergomi érsek egykori palotájában, a klasszicista stílusú Prímási-palotában ma egy gyönyörű, reneszánsz gobelingyűjtemény látható, a rokokó remekének számító Mirbach-palotában pedig történelmi grafikák gazdag gyűjteménye várja a látogatókat.

A belvároshoz közel lévő Kék templom vagy Árpád-házi Szent Erzsébet-templom Lechner Ödön egyik legnagyszerűbb munkája, a magyar szecesszió egyik legszebb példája. A várostól nem messze a Duna és a Morva összefolyásánál egy magas sziklaszirten trónol a Kárpát-medence nyugati kapuja, a romantikus Dévény várának romja, amely utunk utolsó állomása.

Jó utat kívánunk!

fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás kényelmes autóbusszal, idegenvezetéssel Pozsonyba egy főnek. A gyönyörűen felújított belváros, a pozsonyi vár, a Szent Márton-dóm vagy a Prímási-palota csodás látnivalók. A romantikus Dévényi várhoz is ellátogathatsz. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.05.12.-ig
Az utazás időpontja: 2017. május 13 • Az Alkupon megvételét követően, 5 munkanapon belül előzetes bejelentkezés szükséges emailben: fortunatravel2016@gmail.com • A bejelentkezéskor a kuponszám és titkos kód, a név, időpont és az elérhetőségek megadása szükséges • Kötelezően külön fizetendők: regisztrációs díj (1.000 Ft), csoportos biztosítás (350 Ft)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére