A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, íze és színe a kakaóhoz hasonló, így annak helyettesítésére szolgálhat az étrendben. Készíthetünk belőle hamis kakaó italt, és édeskés íze miatt süteményekhez is kiváló alapanyag. Élelmi rostban gazdag, gluténmentes termék.
Más karobporokkal szemben nagyon finom édes ízű, nem keserű!
Kakaó helyettesítésére használható, az arra érzékenyek számára.
Átlagos tápérték |
100g termékben |
Energia |
1194 kJ (286 kcal) |
Zsír: |
0,5 g |
– amelyből telített zsírsavak |
0,1 g |
Szénhidrát: |
43,9 g |
– amelyből cukrok* |
30 g |
Rost |
43,8 g |
Fehérje |
4,6 g |
Só |
0,03 g |
* természetesen előforduló cukrok |
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról