72.000 Ft helyett 59.600 Ft: Balatoni nyaralás akár családostól is Siófokon, a Piknik Wellness Hotel és Apartmanokban, 4 nap/3 éjszaka 2 vagy 4 felnőtt részére reggelivel

Ajánlat kód: 30115
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.600 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30115

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Idén se maradjon ki a balatoni nyaralás, augusztusban irány Siófok és a Piknik Wellness Hotel és Apartmanok!

Opciók

  • Normál 2+1 fős szoba 2 felnőtt és egy 6 év alatti gyermek részére 59.600 Ft
  • Teraszos 2+1 fős vagy Családi két szobás 2+2 fős szoba 2 felnőtt és egy 6 év alatti gyermek részére 70.000 Ft
  • 4-8 fős apartmanház, 2 szoba, 2 fürdő, nappali, 100 nm, 4 felnőtt és két 6 év alatti gyermek részére 109.200 Ft

Az ár tartalmazza

  • 3 éjszaka szállás 2 vagy 4 felnőtt és 1 vagy 2 gyermek részére
  • Reggeli
  • Vasárnapi érkezéssel

Fontos

  • Felhasználható: 2018. augusztus 26-ig

A Balatonon nyáron számtalan szórakozási lehetőség vár kicsiket és nagyokat egyaránt! Az időjárás jónak ígérkezik még augusztusban, ezért mindenképp szorítsatok időt egy siófoki vakációra! Ha esetleg attól tartotok, hogy elromlana az idő, nos, a Piknik Wellness Hotel és Apartmanok szuper wellness részleggel is rendelkezik, így a fürdőzés biztosan nem marad el. De kirándulhattok a csodálatos környéken, kihajózhattok a tó közepére, átmehettek komppal Tihanyba, egyszóval unatkozni biztosan nem fogtok a 4 nap során!

Piknik Wellness Hotel és Apartmanok

A Piknik Wellness Hotel és Étterem Siófokon meghitt, családias környezetben várja kedves vendégeit. A Balatontól körülbelül 3,5 km távolságra fekvő wellness szálloda 46 otthonosan berendezett szobával és 12 apartmanházzal, zárt parkolóval, saját étteremmel és wellness komplexummal rendelkezik.

A wellness hotel rendezett udvarán egy feszített víztükrű úszómedence, egy játszótér, és egy grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, de emellett számos sportolási és szórakozási, wellness lehetőséget is kínál!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Balatoni nyaralás akár családostul is Siófokon, a Piknik Wellness Hotel és Apartmanokban, 4 nap/3 éjszaka 2 vagy 4 felnőtt részére reggelivel

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére