69.900 Ft helyett 22.900 Ft: 3 alkalmas Adobe LightRoom gyakorlati tanfolyam - hogy a fényképek még szebbek legyenek

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

22.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
69.900 Ft 67% 47.000 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Már van Adobe LightRoomod, de nem igazodsz el a kezelőfelületek és szolgáltatások útvesztőjében? Tanuld meg a gyakorlatban, mit és hogyan csinálj a siker érdekében!

Fontos tudnivalók:

  • A gyakorlati műhely időtartama 3 × 3 óra, heti egy alkalommal. Igény esetén lehetőség van az órák sűrítésére.
  • A gyakorlati műhelyt legalább 5 fő jelentkezése esetén indítják.
  • A tanfolyam ajándékba is adható. Ekkor személyre szóló ajándékutalványt készítenek, a kívánságodnak megfelelő szöveggel, amit aláírásoddal tehetsz még személyesebbé.
  • A tanfolyam alkalmával a hallgatók a saját számítógépüket és Adobe LightRoom szoftverüket használják.
  • A műhelyt elvégző hallgatók a további tanfolyamok díjából kedvezményt kapnak.

Az Adobe LightRoom minden tekintetben kiváló választás azoknak a fotósoknak, akik olyan képfeldolgozó szoftvert keresnek, amellyel fényképeik akár a valóságnál is többet mesélhetnek el, mi több, a fotók rendszerezését is megoldhatják.

A világ egyik legnépszerűbb utómunka-szoftverének egyes tévhitekkel ellentétben nem a hibás képek rendbetétele a célja, ám a digitális fotózás rengeteg lehetőséget tartogat az utólagos módosítás lehetőségével. Segítségével a fotókat látványosabbá, még valóságosabbá vagy misztikusabbá tehetjük, művészi elképzeléseinknek megfelelően.

Az Adobe LightRoom azonban bonyolult, használata semmivel sem egyszerűbb, mint jól exponált és komponált fényképeket készíteni. Sőt, a szoftver rengeteg szolgáltatása, és az egyes funkciók kezelőfelületei tapasztalat nélkül szinte alig használhatók.

A kezdő felhasználóknak szóló gyakorlati műhelyen megismerheted a szoftver kezelését, menürendszerét és kezelőfelületeit, valamint azokat az alapvető funkciókat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy teljesen egyedi, a saját látásmódodat kifejező képeket alkothass.

A tanfolyam végigvezet a LightRoom képadatbázis kezelő, és sokoldalú képkorrigáló program lehetőségein. Közben a digitális fotó jellemzőivel, „lelki világával” is megismerkedünk. Mindezt sok gyakorlattal, saját képeken kipróbálva sajátítjuk el.

Legyen szép napod!

1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 alkalmas Adobe LightRoom gyakorlati tanfolyam egy főnek. Azoknak ajánlott, akik nemcsak megtalálni szeretnék felvételeiket a számítógépükön, de a maximumot is ki akarják hozni belőlük. Elvégzéséről oklevelet kapsz. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.07.04.-ig
Helyszín: Budapest, Rákóczi út • Az Alkupon megvételét követően előzetes regisztráció szükséges telefonon: 06 (30) 680 0861, steinerg@diginfo.hu • Ezt követően az Alkupon 2017.12.31-ig felhasználható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére