6.990 Ft helyett 4.790 Ft: A kontinenseket összekötő szállításért ádáz csata dúl a hajózási vállalatok között. Ki kit győz le, ki képes nagyobb kereskedelmi hatalomra szert tenni a tengereken? - Ki az úr a tengeren? társasjáték

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.790 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.990 Ft 31% 2.200 Ft

Akció Leírása

A kontinenseket összekötő szállításért ódáz csata dúl a hajózási vállalatok között. Ki kit győz le, ki képes nagyobb kereskedelmi hatalomra szert tenni a tengereken? A hajózóknak persze ezer veszéllyel kell megküzdeniük: viharral, kalózokkal, járványokkal, a tengerek még ismeretlen vagy épp váratlan veszélyeivel.

Erről a küzdelemről és vállalkozó kedvről ad ízelítőt e kalandos, ám kereskedelmi logikát is fejlesztő társasjáték. A játék elemei látványosan idézik az akkori idők színezett metszeteinek képi világát, így fokozva az izgalmas és fortélyos játék felejthetetlen hangulatát.

A tengerész motívum és kalózhajók nagyon népszerűk a kicsik körében, így ezt a játékot egy kisgyerek sem utasítja el. Ez a gyerekjáték lerövidíti a hosszú nyári estéket és becsomagolhatod gyerkőceidnek utazás alkalmával is, pompás szórakozást nyújt az egész családnak. Elkövetkező lépések stratégiai tervezése, versengés, nyerés, vesztés, ez mind része ennek a társasjátéknak, a gyerekek sohasem fognak unatkozni ezzel és emellett játékos módon fejlődnek fizikai és mentális téren.

A társasjátékok elősegítik a memória fejlesztését, logikus gondolkodást, figyelmességet, türelmet, de a versengést és együttműködést is a gyerekek között. Erősítik a csapatszellemet, a gyerekek megtanulják betartani a szabályokat, tanulnak új dolgokról. 

Tudnivalók: 

  • Ajánlott: 5 éves kortól
  • Mérete: 47 x 28 x 5 cm
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ki az úr a tengeren? társasjáték. A játék elemei látványosan idézik az akkori idők színezett metszeteinek képi világát, így fokozva az izgalmas és fortélyos játék felejthetetlen hangulatát. Ajánlott 5 éves kortól. Mérete: 47 x 28 x 5 cm. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére