6.630 Ft helyett 2.190 Ft: Házhoz jön a profi gyógymasszőr, fizikoterapeuta - 60 perces, választható, különleges masszázs otthonod kényelmében

Abraka® masszázs
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.190 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.630 Ft 67% 4.440 Ft
Abraka® masszázs
+36 20 428 9430
abrakamasszazs.uw.hu/

Akció Leírása

Mostanában gyakran vagy ideges, feszült és jól esne a kikapcsolódás?

Fontos tudnivalók:

  • Hogy a lehető legkevesebb legyen a kiszállási díj, a címek és az időpontok alapján számítógépes tervezőprogram állítja össze a legjobb útvonalat. Budapesten, azonos kerületből érkezve ingyenes a kiszállás, egyébként Budapesten, illetve vonzáskörzetében a távolság és a fizetős parkolási lehetőség függvényében 80 Ft/km az előző vendég címétől. Amennyiben egy címen több fő igényel masszázst (családi kedvezmény), a kiszállási díj csak egyszer kerül felszámításra! A kiszállási díj a helyszínen fizetendő.

Ha szívesen részt vennél egy nyugtató, méregtelenítő, gyógyító, vagy éppen vitalizáló kezelésen, ám nincs kedved vagy időd ezért egy szalonba ellátogatni, az Alkuponnal most otthonodba érkezik a segítség! Ráadásul te döntheted el, hogy milyen masszázzsal kényezteted magad!

A profi gyógymasszőr, fizikoterapeuta által végzett kezelés teljes mértékben egyénre szabott, az életkorod, testfelépítésed, pillanatnyi fizikai és pszichés állapotod, esetleges egészségügyi panaszaid és kívánságaid alapján. A masszázst akár munkahelyedre is kérheted, sőt, a 60 percet 2 fő is megoszthatja.

Választható masszázsok:

  • Aromaolajos svédmasszázs - Nem csak az izmokat, a bőrt és a vérkeringést frissíti fel, csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. Aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.
  • Stresszoldó masszázs - A lazító, nyugtató hatású teljes testmasszázs során az izmok ellazulnak, ami kedvező hatással van az idegrendszerre is. Az illóolaj hatására intenzívebbé válik a kezelés relaxáló, energetizáló és vitalizáló ereje, csökken a vérnyomás, a szívritmus lelassul.
  • Energetizáló-méregtelenítő masszázs - Vérkeringést, nyirokkeringést javító hatása van. A kezelés során felgyorsul a vérkeringés, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje, erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr sokkal feszesebb, simább és üdébb lesz.
  • Fájdalomcsillapító masszázs - Célja, hogy specifikus fájdalomcsillapító pontok segítségével megnyissa az elzáródott csatornákat. Fontos szerepet játszik a sérülések vagy a műtétek utáni rehabilitációs folyamatban. Kedvező hatással van a keringésre, az idegrendszerre, az emésztőrendszerre és az immunrendszerre, valamint a belső elválasztású mirigyek és az izmok működésére.
  • Immunerősítő masszázs – A nyirokrendszer aktiválásával történik, támogatja az immunrendszer működését, segíti a fertőzések, gyulladások leküzdését. Csökkenti a fáradtság érzését, élénkítő, frissítő hatása van. Oldja a feszültséget, energetizálja az egész testet.

Hívd a gyógymasszőrt, aki a tradicionális nyugati típusú orvosi masszázsokon kívül kiemelten foglalkozik sportsérülések utáni rehabilitációval, valamint a népbetegségnek számító gerinc-elváltozásokkal. A szakember minden szükséges profi eszközzel házhoz megy, amivel pénzt, időt és energiát spórolhatsz!

Legyen szép napod!

+36 20 428 9430

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces választható masszázskezelés profi gyógymasszőr, fizikoterapeuta jóvoltából, otthonodban vagy pl. irodádban, Budapesten és vonzáskörzetében. Kérhető aromaolajos svéd; stresszoldó; energetizáló-méregtelenítő; fájdalomcsillapító; vagy immunerősítő masszázs

Fontos

Beváltható: 2017.08.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 428 9430 • Egy fő 3 Alkupont vásárolhat saját részre és 3-at ajándékba • A kiszállási díj (80 Ft/km az előző vendég címétől) a helyszínen, külön fizetendő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére