6.630 Ft helyett 1.990 Ft: Házhoz megy a gyógymasszőr - 60 perces különleges, választható masszázskezelés otthonodban

Cleopatra Szépségszalon (VGYA)
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.630 Ft 70% 4.640 Ft
Cleopatra Szépségszalon (VGYA)
06 (20) 428 9430
www.cleopatra-szalon.hu/

Akció Leírása

Tapasztald meg a masszázs rendkívül kedvező hatásait!
Mostanában ideges, feszült vagy, esetleg jól esne egy kis kikapcsolódás? Szívesen részt vennél egy nyugtató, méregtelenítő, gyógyító, vagy éppen vitalizáló kezelésen, ám nincs kedved vagy időd ezért egy szalonba ellátogatni? Az Alkuponnal most otthonodba érkezik a segítség, ráadásul te döntheted el, hogy az alábbi típusok közül melyik masszázzsal kényezteted magad!

Az otthoni kezelés hatékonyabb, mert a hatóanyagok a masszőr távozása után is kifejtik kedvező hatásukat, kedved szerint lazíthatsz, vagy sportolhatsz megszokott környezetedben. Költséghatékony, mert nem kell oda- és visszautazásra fordítanod pénzt, időt és energiát. A masszázst akár munkahelyedre is kérheted, a 60 percet 2 fő meg is oszthatja.

60 perces választható, különleges masszázskezelés a testi-, lelki felfrissülésért! Hívd a gyógymasszőrt, aki az összes szükséges profi eszközzel házhoz megy. A 60 perces kezelés teljes mértékben egyénre szabott, az életkorod, testfelépítésed, pillanatnyi fizikai- és pszichés állapotod, esetleges egészségügyi panaszaid és egyéni kívánságaid alapján.

Mondd el milyen masszázst szeretnél, vagy válassz az alábbiak közül kedved szerint:

Aromaolajos svédmasszázs:

  • Nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

Stresszoldó masszázs:

  • A lazító, nyugtató hatású teljes testmasszázs során az izmok ellazulnak, ez kedvező hatással van az idegrendszerre is, az illóolaj hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energetizáló és vitalizáló ereje, csökken a vérnyomás, a szívritmus lelassul.

Energetizáló-méregtelenítő masszázs:

  • Vérkeringést, nyirokkeringést javító hatása van, a kezelés során felgyorsul a vérkeringés, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. Segíti a laza, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen.

Fájdalomcsillapító masszázs:

  • Célja, hogy specifikus fájdalomcsillapító pontok segítségével megnyissa az elzáródott csatornákat. Fontos szerepet játszik a sérülések vagy a műtétek utáni rehabilitációs folyamatban. Kedvező hatással van a keringésre, az idegrendszerre, az emésztőrendszerre és az immunrendszerre, valamint a belső elválasztású mirigyek és az izmok működésére

Immunerősítő masszázs:

  • Az immunerősítő masszázs a nyirokrendszer aktiválásával történik, támogatja az immunrendszer működését, segíti a fertőzések, gyulladások leküzdését. Ezen kívül csökkenti a fáradtság érzését, élénkítő, frissítő hatása van, oldja a feszültséget, energetizálja az egész testet.

Legyen szép napod! 

06 (20) 428 9430
Házhoz megy

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces választható masszázs otthonodban. Amik közül választhatsz: Aromaolajos svédmasszázs, Stresszoldó masszázs, Energetizáló-méregtelenítő masszázs, Fájdalomcsillapító masszázs, Immunerősítő masszázs. A kezelés által gyógyulhatsz, ellazulhatsz vagy éppen méregteleníthetsz. 3 db Alkupon vásárolható és 3db ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.12.12.-ig
Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges: +36 20 428 9430 • Személyenként 3 kupont vásárolható saját célra, és 3 kupont ajándékba • Hogy a lehető legkevesebb legyen a kiszállási díj, a címek és az időpontok alapján számítógépes tervezőprogram állítja össze a legoptimálisabb útvonalat. Budapesten azonos kerületből érkezve a kiszállás ingyenes, egyébként Budapesten, illetve Budapest vonzáskörzetében a távolság és a fizetős parkolási lehetőség függvényében 70 Ft/Km az előző vendég címétől. Amennyiben egy címen több fő igényel masszázst (családi kedvezmény), a kiszállási díj csak egyszer kerül felszámításra! A kiszállási díj a helyszínen fizetendő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére