6.500 Ft helyett 4.390 Ft: 200 ml WTN narancsbőr elleni krém, mely segítségével javul bőröd rugalmassága, feszessége

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.390 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.500 Ft 32% 2.110 Ft

Akció Leírása

A WTN narancsbőr elleni krém úgy számol le a narancsbőröddel, hogy serkenti bőröd vérellátását, fokozza a nyirokkeringést, így a salakanyagok kiürülését is elősegíti! Idővel, ahogy barátságotok elmélyül, a WTN narancsbőr elleni krém a zsírsejtek lebontását is hatékonyan támogatja, így véglegesen búcsút inthetsz a bosszantó gödröcskéknek! Gátolja a zsírlerakódást, javítja a testkontúrt, a bőr tónusát. Javul bőröd rugalmassága, szöveti szerkezete.

A krém segíti a bőr saját regeneráló képességét, megújulását. Fokozza a bőr feszességét, védi a kollagént a természetes elhasználódásától, és segíti a kollagénrostok termelődését. Táplálja bőröd különböző vitaminokkal, például A, B, D és E vitaminokkal, zsírsavakkal és antioxidánsokkal. Javul a bőr szövetének vérellátása, erősödnek a hajszálerek.

Bőröd tónusa kivilágosodhat, és elhalványodnak a foltjaid. Serkenti a bőr természetes hyaluronsav termelődését, amellyel elősegíti a bőr optimális hidratáltságának fenntartását és regenerációját.

Összetevői:

Liposzómás zöldkávé kivonat, avokádó mag kivonat, liposzómás koffein, guarana kivonat, ázsiai gázló / tigrisfű kivonat, szójacsíra kivonat, longana kivonat, shea vaj kivonat, zöld tea kivonat, krizantém kivonat, amerikai aranyvessző kivonat, fekete bodza kivonat, szőlőmag kivonat, avokádó olaj, shea vaj, szója olaj, napraforgó olaj, lenmag kivonat, aloe vera kivonat, komló kivonat, kamilla kivonat, körömvirág kivonat, méhviasz, c-vitamin, és e-vitamin. 

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

200 ml WTN narancsbőr elleni krém (gátolja a zsírlerakódást, javítja a testkontúrt, a bőr tónusát. Javul bőröd rugalmassága, szöveti szerkezete. A krém segíti a bőr saját regeneráló képességét, megújulását.) Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére