6.500 Ft helyett 2.190 Ft: 60 perces egyedülálló INSAMA masszázs, amely az infraszaunázás, a masszázs és a parajdi só jótékony hatásait egyesíti egy fantasztikus, kényeztető kezelésben

Nöcibolt szépségszalon
1 5
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.190 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.500 Ft 66% 4.310 Ft
Nöcibolt szépségszalon
1132 Budapest, Nyugati tér 5. I/1 27-es kapucsengő
info@nocibolt.hu
0630 230 3 398
nociboltszalon.ahonlap.hu/

Akció Leírása

Élvezd egyszerre egy profi masszőr kezelését, az infraszauna kellemes melegét és a parajdi só légutakra gyakorolt fantasztikus hatását!

Az INSAMA egy mozaikszó, amely az infrared (fény), a salt (só) és a masszázs szavakból, illetve a hozzájuk kapcsolódó kezelésekből tevődik össze. A kezelések mindegyikét önállóan is alkalmazzák a szépség- és gyógyászati iparban, ezúttal azonban egyszerre, egyetlen masszázskezelés keretében élvezheted őket! Hogy hogyan? A masszázst egy olyan masszírozó ágyon végzik, amely a Nap melegét árasztja, s amely egy sószobában helyezkedik el. Lássuk, hogyan is hatnak szervezetedre a 3 az 1-ben kezelés egyes elemei!

A hő az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen. Az emberi test átlagosan 36,5°C-s hőmérsékletű. További melegítése akárcsak 1-2 fokkal is rendkívül jótékony hatással bír. A vérellátás fokozódik, az anyagcsere és a kiválasztási folyamatok felgyorsulnak. Ezáltal javul a szervezet salakmentesítése, csökken a túlzott savasodás. A test melegének növekedése mozgósítja a fehérvérsejteket, védekező anyagokat és mechanizmusokat indít be, az immunrendszer aktivizálódik, a védelmező és öngyógyító erők növekednek.

A parajdi só segít a légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésében, allergia és szénanátha esetén, de vérnyomásproblémák és alvászavar esetén is érdemes kipróbálni a sószobában való pihenést. Mivel az ajánlatban szereplő masszázs épp egy ilyen parajdi sószobában zajlik, ezért magad is megtapasztalhatod az imént leírtakat.

Végül, de persze nem utolsó sorban, a masszázzsal egyedülálló módon oldható a stressz! A masszázs technikája mellett ugyanolyan fontos szerep jut a helyszínnek, az illatoknak, illóolajoknak, zenének és természetesen a masszőr kedvességének. A masszázs felgyorsítja az anyagcserét, segíti a méregtelenítést. A bőrre felvitt anyagok ezt a hatást még jobban felerősíthetik.

Próbáld ki Te is ezt a különleges 3 az 1-ben kezelést, s töltődj fel újra energiával egy-egy hosszabb nap vagy hét után!

Legyen szép napod!

1132 Budapest, Nyugati tér 5. I/1 27-es kapucsengő
info@nocibolt.hu
0630 230 3 398
Nyitva tartás hétfőtől péntekig mindennap 10-20 ig.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces egyedülálló INSAMA masszázs a Belvárosban. Az infraszaunázás, a masszázs és a parajdi só jótékony hatásait egyesíti

Fontos

Beváltható: 2016.05.12.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 591 3540 • A szolgáltatás igénybe vétele kizárólag hétfőn, szerdán vagy pénteken lehetséges 11:00-19:00-ig • Időpont-lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül • Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, a szolgáltató maximum 5 perc késést tud elfogadni, ellenkező esetben a kupon szintén felhasználtnak minősül • Időpontlemondást szombaton, ünnepnapokon és vasárnap nem áll módunkban elfogadni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére