64.000 Ft helyett 36.990 Ft: Velencei romantika és séta a lagúnák városában, 3 nap 2 személy részére reggelivel a közeli Dolo városában, a Villa Gaspariniben

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

36.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
Riviera Martiri della Liberta, 37 30031 Dolo Venice Italy
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Ti is Velencét, amely télen kevésbé zsúfolt, ám ugyanolyan csodás, mint az év többi hónapjában, s kiránduljatok el Padovába is!

Az ajánlat tartalma

  • 3 nap/2 éjszaka 2 személy részére Dolo városában, a Villa Gaspariniben
  • Elhelyezés: kényelmes kétágyas klasszik szobában
  • 2 x reggeli (olasz, kontinentális)
  • A szálloda előtt az utcán ingyenes parkolás
  • Kedvezményes parkolási lehetőség Terminal Fusina parkolóban (4 EUR/nap), ahonnan hajóval érhető el Velence
  • Ingyen internet WiFi használat
  • 1 gyerek 4 éves korig szülők szobájában ingyenes, amennyiben szülőkkel egy ágyban alszik
  • Több voucher kombinálható (2 darab voucher = 4 éjszaka)

Felárak:

  • Parkolás a szálloda parkolójában: 5 EUR/nap (helyszínen fizetendő)
  • Pótágy: EUR 20/éj (helyszínen fizetendő)
  • Főszezoni felár,10 €/voucher április 1 és október 31 között.
  • Van lehetőség büféreggelire is ami 6 €/éj

Velencét szinte nem is kell bemutatni! Híres és fontos tengeri kikötő, építészeti remekművekben és kulturális örökségét tekintve a világ egyik leggazdagabb városa, amely a velencei lagúnákban fekvő egyik nagy szigetcsoportra épült, amelyeket közel 400 híd köt össze.

Mindegyik sziget külön közösséget alkot, saját védőszentje, temploma, központi tere, palotája és nemesi családja van. A városon keresztülhúzódó Canal Grande S alakot leírva köti össze a pályaudvart és a Szent Márk teret. A 175 méter hosszú, 56 illetve 82 méter széles tér a világ legszebb tere, egész területét márványlapok borítják, s a nap bármely szakaszában galambok népesítik be.

A teret a Szent Márk-székesegyház (11-15. sz., itt őrzik Szent Márk földi maradványait), az Óra-torony (15. századi csillagászati óra), a Prokurátor-palota (a köztársaság legmagasabb rangú hivatalnokainak egykori rezidenciája) és a Campanile (10. századi harangtorony) veszi körül. A Canale Grande-t vízibusszal (vaporetto) érdemes bejárni, partjai mentén több mint 100 palota sorakozik, s az egyik legszebb a Doge-palota, amely a 9. század óta a dózsék rezidenciája, kormányzási és bírósági épület.

A palotát a híres Sóhajok hídja köti össze az egykor börtönként működő épülettel. Nevét onnan kapta, hogy itt hangzott el a halálraítéltek utolsó sóhaja. A 16. századi Rialto-híd a város legforgalmasabb pontja, Antonio da Ponte alkotása, s a 19. századig ez jelentette az egyetlen állandó összeköttetést a csatornán.

A szállásotokhoz szintén közeli Padova a művészet városa, ahol egyesül a kultúra és a szórakozás. Az utcákon sétálva lépten-nyomon csodálatos helyekre érkezünk: a Szent Antal bazilikához, aki a város védőszentje, a Scrovegni kápolnához, ahol Giotto értékes festményei láthatók, múzeumokhoz, régi templomokhoz és lenyűgöző terekhez; minden helyet érdemes felkeresni!

A természet kedvelőinek fontos állomás a Botanikus kert: a kert 1585-bol való ritka és régi növények találhatók benne, mint például a Szent Péter pálma, ami 1585-bol való.

A Régészeti múzeumban preromán és római korból őriznek leleteket, síroszlopokat, egyiptomi kincseket és a római Anfiteátrum darabjait, ami egykor a gladiátori játékok helye volt és majdnem teljesen megsemmisült a középkorban.

A középkori művészetek múzeumában meg lehet csodálni a venetói festészet értékes képeit: Giotto Keresztjét az 1300-as évekből, Tintoretto és Tiepolo képeit, hogy néhányat említsünk csak a remekművek közül.

Padova modern és élénk város üzletekkel és érdekes találkozási helyekkel: Olaszország minden részéről és külföldről is jönnek ide fiatalok régi egyeteme miatt, amit az 1200-as években alapítottak, s olyan nagy nevek köthetők hozzá, mint Nicolo Copernico-Kopernikusz és Galileo Galilei, akinek még őrzik a katedráját.

Hotel Villa Gasparini

A Hotel Villa Gasparini***+ Superior szálloda a Riviera del Brentán található, Padova és Velence között félúton (kb. 15 km-re mindkét várostól). A szálloda közelében buszmegálló (20m-re a hoteltől, a buszok kb. 20 percenként járnak) és hajókikötő is található, így tömegközlekedéssel is könnyű a bejutás mind a két városba.

A szálloda a 18. században épült, a jelenlegi tulajdonosok ősei, a velencei nemesi família, a Gasparini család építtette. A Palazzeltót ("kis palota"), amely egy nemesi nyári rezidencia volt egykor, 2006-ban felújították és szállodává alakították. Fontos szempont volt a felújítás során, hogy megtartsák a "dicső múlt" szellemét, megőrizzék a hangulatát.

Ma a szálloda 15 szobával várja vendégeit, amelyek mindegyike a velencei klasszicizmus és a modern kényelem ötvözete: ideális hely a tökéletes kikapcsolódáshoz és az olasz művészetek élvezetéhez. Riviera del Brenta Padova és Velence "zöld szíve": parkok, kertek, mezők váltják a villákat, farmokat és házakat.

A Szállodavoucher.com-ról

A Szállodavoucher.com kínálatában külföldi szállásutalványokat találsz elegáns, főként belvárosi és wellness szállodákba,amelyek meghatározott ideig érvényesek és szabadon átruházhatóak. S hogyan lehetséges ilyen olcsón utazni? Részben úgy, hogy a Szállodavoucher.com Magyarország legnagyobb külföldi szállodautalványokat értékesítő cégeként kedvezményes árakat ér el partnereinél. Másrészt ezek az utalványok nem fix időpontra szólnak, hanem a szálloda határozza meg és igazolja vissza a helyeket saját szabad szobáinak és kapacitásának függvényében. Cserébe az Te rugalmasságodért a szálloda az áraiból jelentős kedvezményt nyújt.

Jó utat kívánunk!

Riviera Martiri della Liberta, 37 30031 Dolo Venice Italy
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap/2 éjszaka 2 személy részére Dolo városában, a Villa Gaspariniben. Elhelyezés kényelmes kétágyas klasszik szobában. 2 x olasz reggeli. Ingyenes parkolás. Ingyen WiFi

Fontos

Beváltható: 2017.12.28.-ig
Kizárt időszak: 2017-ben: február 14, 17-18, 24-25, április 13-16, 24-25, 29-30, június 1-3, november 1-4, december 7-10, 30-31 • Az Alkupontól kapott kupont Szállodavoucherre kell váltani a vásárlást követően minél előbb a http://regisztracio.szallodavoucher.com/ oldalon található űrlap kitöltésével • Foglalás a voucher sorszámának megadásával közvetlenül a szállodánál, a szállodával egyeztetett időpontra: info@villagasparini.it • Több voucher kombinálható (2 darab voucher = 4 éjszaka) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére