6.000 Ft helyett 3.990 Ft: Specchiasol Lipo+ LipoDrink – Lapos Has kúra hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának fenntartásához, az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet salaktalanításához és a lapos hashoz

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.000 Ft 34% 2.010 Ft

Akció Leírása

Specchiasol Lipo+ LipoDrink – Lapos Has kúra hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának fenntartásához, az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet salaktalanításához és a lapos hashoz.
Prebiotikum
Elsősorban tápanyagként szolgálnak a hasznos bélbaktériumok számára, amelyek így teljes kapacitással végezhetik munkájukat. Az egészséges bélflóra helyreállítását a hasznos bélbaktériumok, probiotikumok végzik, de hogy maximálisan kifejthessék hatásukat, prebiotikumokra is szükség van. Ezek a természetes tápanyagok, rostok biztosítják a hasznos baktériumok táplálékát, zavartalan és megfelelő számú szaporodását, helyes működését. A káros baktériumok kiszorítása mellett segítik a vitaminok, ásványi anyagok felszívódását, javítják az emésztést, csökkentik a magas koleszterinszintet, és megkötik a méreganyagok nagy részét. Megnövelik a B7 és B12 vitamin, illetve a K-vitamin mennyiségét, hozzájárulnak a vércukorszint normalizálásához, a rákkeltő anyagok megkötéséhez.


Specchiasol Lipo+ LipoDrink – Lapos Has kúra
Lipo+ gyógynövény főzet – Lapos has kúra – béltisztító és fogyókúrás koncentrátum

Összetétel: prebiotikum (Fructooligosaccharidok – FOS) + ananász szár-kivonat (250 GDU/gr, 50 mg), papaja termés-kivonat (4:1, 50 mg), édesgyökér- kivonat 19% glicirizin sav (30 mg), articsóka levél-kivonat (2,5% klorogénsav, 20 mg), máriatövis termés-kivonat (2% szilimarin, 20 mg), komló virág-kivonat (0,1% rutin, 15 mg), orvosi citromfű virág-kivonat (0,8 % rozmaringsav, 15 mg), kamilla virág-kivonat (0,3 % apigenin, 15 mg), édeskömény termés-kivonat (0,5% illóolaj, 10 mg), zöld ánizs termés-kivonat (4:1, 10 mg), gyömbér gyökér-kivonat (1% ginger olaj, 10 mg), fahéj kéreg-kivonat (4:1, 10 mg)

Felhasználási javaslat: Végy 1.5 L szénsavmentes vizet és önts hozzá 25ml főzetet (adagolókupak a doboztetején). Idd ezt egész nap, egyenlő arányban elosztva!


Minimumkúra-maximumkúra: A Lipo+ gyors és látványos eredményt hoz, ha kisebb súlyvesztésről van szó, azonban a kúraidőt ki kell tolni, ha tüneteink (puffadás, emésztési zavarok, hasi elhízás, fáradtság…) megléte az egy évet meghaladja. A kúraidőket mindig a súlyvesztés mértéke fogja meghatározni, sőt nagyobb súlyvesztésnél az első 20 napban még rosszabbul is lehet, mint amikor belefogott a kúrájába. Természetesen az életkor, az életmód, és az életvitel (dohányzás, alkohol, stressz, rendszertelen vagy egyoldalú táplálkozás, gyógyszeres kezelés, betegségek) is mind- mind befolyásolják a kúra időtartamát. Ha pl. valaki napi 16 órát dolgozik, láncdohányos, nem figyel oda a helyes táplálkozásra (nem, vagy rendszertelenül étkezik) akkor a kúra időtartama ebben az esetben is kitolódik. A kúra meghatározása mindig személyre szabottan a fentiek figyelembevételével történik. A Lipo+ kúraideje 120 nap, minimumkúrája 40 nap.

Kiszerelés: 500 ml / 20 napi adag

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Specchiasol Lipo+ LipoDrink – Lapos Has kúra hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának fenntartásához, az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet salaktalanításához és a lapos hashoz. Felhasználási javaslat: Végy 1.5 L szénsavmentes vizet és önts hozzá 25ml főzetet (adagolókupak a doboztetején). Idd ezt egész nap, egyenlő arányban elosztva! Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére