6.000 Ft helyett 3.490 Ft: Szorongásoldás kisiskolásoknak Kőrösy Sára pszichológustól, 60 perces foglalkozás 9-12 éves gyerekeknek a kiegyensúlyozott mindennapokért

Kőrösy Sára - Pszichológia Érted
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.000 Ft 42% 2.510 Ft
Kőrösy Sára - Pszichológia Érted
1068 Budapest , Szófia u. 15. 3. emelet
pszichologia.erted@gmail.com
+36 20 314 0459
www.pszichologia-erted.hu/

Akció Leírása

Ha úgy érzed, gyermeked nehezen birkózik meg az életében adódó kihívásokkal, vedd igénybe profi pszichológus segítségét!

Pszichológushoz fordulni egyáltalán nem szégyen, egy kívülálló, aki ráadásul profi, tapasztalt szakember, nagyon sokat tud segíteni gyermekednek is! Ha úgy érzed, szemed fénye túlságosan bezárkózott, esetleg szorongónak látod, fordulj Kőrösy Sára pszichológushoz, aki a kognitív viselkedésterápiás elemekre épülő Merész Macska Programmal, személyre szabott terápiával segíti gyermekedet, hogy könnyebben feldolgozza, ami a lelkét nyomja.

Számos tényező miatt kezdhet gyermekünk egyre jobban félni, szorongani az iskolától. Van, akinek a tanulás, az eredmények elérése; van, akinek a barátra találás, a közösségbe illeszkedés jelent kihívást. Bárhogyan is, ha gyermekünk aggodalmai állandósulni látszanak, ideje változtatni, mert ha a korai években sikerül erőt, magabiztosságot csepegtetni belé, az nem csak az iskolai évek alatt segíti a megküzdésben. Egy biztos alappal a későbbiekben is ügyesebben, tudatosabban ismeri majd fel azokat a helyzeteket, amelyek izgalmat, félelmet, visszahúzódást váltanak ki benne, és amelyeket észlelve széles megoldó palettájával gyorsan tud majd “semlegesíteni”.

A 9-12 évesek számára kidolgozott, 10-15 ALKALMAS kognitív viselkedésterápiás elemekre épülő Merész Macska Program szórakoztatóan, mégis kellő alapossággal, a gyermekek életkorának megfelelő szinten segíti a kisiskolások mindennapi félelmeinek visszaszorítását. Mindezt interaktív módon, a gyermekek saját megoldásainak figyelembevétel, azok hatékonyságát megerősítve és bővítve teszi.

Ajánlatunkkal most (egy) az első, 60 perces foglalkozáson vehet részt gyermeked, hogy játékos formában megkezdhesse a szembenézést félelmeivel és boldogabb kisiskolás lehessen!

Legyen szép napod!

1068 Budapest , Szófia u. 15. 3. emelet
pszichologia.erted@gmail.com
+36 20 314 0459

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szorongásoldás kisiskolásoknak Kőrösy Sára pszichológustól. Időtartam: 60 perc. Kognitív viselkedésterápiás elemekre épülő Merész Macska Program 9-12 éves gyerekek részére

Fontos

Beváltható: 2016.08.17.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: pszichologia.erted@gmail.com • Igénybe vehető keddi és szerdai napokon, délután • Mihamarabb szükséges időpontot egyeztetni az Alkupon megvásárlását követően, mert vannak kedvelt idősávok, amik hamar betelnek • Bejelentkezés legalább 2 héttel az időpont előtt szükséges • Időpont lemondása, módosítása a megbeszélt időpont előtt minimum 48 órával lehetséges, ellenkező esetben az alkalom teljesítettnek minősül • Saját részre 1 Alkupon vásárolható, de bármennyi ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére