6.000 Ft helyett 2.990 Ft: 60 perces masszázsutalvány a belvárosi Gyöngyi Masszázs jóvoltábó, svéd-, aromaterápiás, kókuszos, talp- és más masszázsok

Gyöngyi Masszázs Budapest
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

2.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.000 Ft 50% 3.010 Ft
Gyöngyi Masszázs Budapest
VII. Akácfa utca 18., Budapest
gygyorfy@gmail.com
gyongyi-masszazs-budapest.webnode.hu/

Akció Leírása

Ajándékozz frissítő feltöltődést egy klasszikus vagy egzotikus masszázs formájában a Gyöngyi Masszázs jóvoltából!

Választható 60 perces masszázsok

  • Svédmasszázs
  • Aromaterápiás masszázs
  • Frissítő talpmasszázs
  • Arc- és dekoltázsmasszázs
  • Intuitív antistressz masszázs
  • Kókuszos masszázs peelingezéssel

Ha nem tudod, mivel ajándékozd meg szeretteidet, adj nekik élményt és pihenést, hiszen annak mindenki örül! Testi-lelki kényeztetést, amely segít átlendülni a nehezebb napokon, feltölt energiával, hogy kiegyensúlyozottabban és vidámabban teljenek a mindennapok!

Ajánlatunkkal most egy ajándékutalvánnyal lepheted meg barátaidat, családtagjaidat vagy akár magadat is, beváltható egy tetszőlegesen választott 60 perces masszázsra.

A kínálatban szerepel a klasszikus svédmasszázs, amely jót tesz a fáradt, letapadt izmoknak, az anyagcsere-folyamatoknak, s természetesen frissít és pihentet, egyszóval igazi újjávarázsoló élmény.

De választhattok aromaterápiás masszázst is, ha az illóolajok bűvöletére vágytok, frissítő talpmasszázst vagy kifejezetten stresszoldásra szánt masszázst.

Ha bőröd szépségét helyeznéd előtérbe, akkor kiváló választás az arc- dekoltázsmasszázs, vagy a kókuszos masszázs peelinggel.

Ha emailben elküldöd a címedet és a kuponkódot a Gyöngyi Massage-nak, az ajándékutalványt kipostázzák Neked!

Győrfy Gyöngyike képzett svédmasszőr és reiki terapeuta vár egy kiadós masszázsra vagy Reiki kezelésekre. A személyre szabott masszázsok és kezelések feltöltenek energiával és egy kis kikapcsolódást jelentenek a mindennapi rohanásban. 

Legyen szép napod!

VII. Akácfa utca 18., Budapest
gygyorfy@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces masszázsutalvány a Gyöngyi Masszázs-tól. Választható masszázsok: svédmasszázs, aromaterápiás masszázs, frissítő talpmasszázs , arc- és dekoltázsmasszázs, intuitív antistressz masszázs, kókuszos masszázs peelingezéssel

Fontos

Beváltható: 2017.06.08.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 554 3227 • A helyszínre mindenképpen vidd magaddal a kinyomtatott kuponodat! • Ha emailben elküldöd a címedet és a kuponkódot, az ajándékutalványt kipostázzák Neked • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére