6.000 Ft helyett 1.890 Ft: 40 perces svédmasszázs teljes testre választható olajjal és extrákkal, tökéletes felfrissülés testednek és lelkednek az Angyali Érintés szalonban

Angyali Érintés
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

1.890 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.000 Ft 69% 4.110 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 30 Alkupon eladva

Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676

Akció Leírása

Klasszikus svédmasszázs a hangulatodnak megfelelő illóolajjal az Angyali Érintés szalonban

Az ajánlat tartalma

  • 40 perces svédmasszázs teljes testre választható olajjal és extrákkal az Angyali Érintés szalonban

A svédmasszázs a legtöbb ma divatos masszázsnak az alapja, éppen ezért nem hibázhatsz, ha ezt a fajta masszázst választod! Hatására tested és lelked egyaránt felfrissül, a letapadt izmaid ellazulnak, ezáltal testedet sokkal könnyebbnek érzed majd a kezelés végére, s derék-, illetve hátfájdalmaid is jó eséllyel megszűnnek vagy enyhülnek.

A svédmasszázs ezen kívül segít megszabadulni a felgyülemlett stressztől és feszültségtől; ebben nagy szerepe van a különféle illóolajoknak, amelyek közül most Te választhatsz egy számodra kedveset.

A 40 perces svédmasszázs feltölt és pihentet, ellazítja izmaidat, hogy újult erővel folytathasd mindennapi teendőidet.

Angyali Érintés

Az Angyali Érintés szalon a VIII. kerületben, a Rákóczi tér közelében vár Téged is, ha szépülni és karcsúsodni szeretnél! Alakformáló kezelések széles skáláját találod a szalonban a zsírfagyasztástól kezdve egészen az Ultratone kezelésekig, de szőrtelenítés, ajakdúsítás, s a klasszikus arckezelések, a mezoterápia és a mikrodermabrázió sem hiányozhat az étlapról.

Legyen szép napod!

Angyali Érintés bemutatkozó

Azért vagyok, hogy lássak - és azért, hogy lássanak.
Azért vagyok, hogy érinthessek - és azért, hogy érinthesselek.
Azért vagyunk, hogy találkozhassunk MI emberek..."

Ébredj fel a forrás ősi misztériumában! Lágy zene, hangulatos, megnyugtató környezet, álarcok nélkül, a szív középpontjában! Újjászületve, felfrissülve az érintés művészetéből, a Föld különleges gyógyereje által, a szellem örök tudásának jelenlétéből. Eszköz leszek a számodra, s csatorna, hogy az együtt töltött idő után fénytől izzó lámpásként távozhass, egészként megtisztulva.

Honlapom alapján egy kis ízelítőt kaphatsz a hivatásomhoz való hozzáállásomról, amely egyben az életfilozófiám is. Az igazi, ha meg is tapasztalod, amit itt olvashatsz!

Úgy gondolom, hogy holisztikus - test-lélek-szellem - életszemlélet nélkül nem érdemes egyetlen hivatást sem elvégezni. Én nem azért dolgozom, hogy élhessek, hanem azért élek MOST, hogy "dolgozhassak" - de hidd el nekem, mennyei dolog átadni azt az ismeretanyagot, amivel mindannyian többek lehetünk. Hiszek abban, hogy ha megismerjük, megszeretjük magunkat, és ezt a csodálatos állapotot tükrözve - rezegtetve - az Univerzumba, jobbá tehetjük a világot! Fontos az emberek felé áramoltatni a testi-lelki segítséget, megadni nekik azt, amit kérnek, hiszen így erősebbekké, befogadóbbá válunk! Ezen elvek szerint igyekszem élni, mert a munka így vált számomra örömünneppé. Igenis az élet egy habos torta! Kínálom is embertársaimat egy-egy finom falattal. El sem tudom képzelni ma már, hogy remegve várjam a hétvégét, és reszkessek a hétfő miatt, mert munkába kell állnom. Ellenkezőleg! Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekében.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Szeretettel ölel minden szép érintésre vágyódót:
Bozóki Brigitta
Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
csak telefonos bejelentkezést tudok elfogadni e-mailekre nem áll módomban válaszolni!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

40 perces svédmasszázs teljes testre választható olajjal és extrákkal az Angyali Érintés szalonban

Fontos

Beváltható: 2016.09.21. - 2017.06.15.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 971 7676 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
29 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére