590 Ft helyett 390 Ft: Ha nem szeretnéd tovább mérgezni magadat és a családodat a konyhasóval, akkor okvetlenül szerezd be ezt a Himalaya sót!

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

390 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
590 Ft 34% 200 Ft

Akció Leírása

Ha nem szeretnéd tovább mérgezni magadat és a családodat a konyhasóval, akkor okvetlenül szerezd be ezt a Himalaya sót!

Teljesen természetes, nem finomított vagy fehérített, valamint teljesen adalékanyag mentes is. Több mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mély vörösig. Ez egy teljesen természetes só, rengeteg egészséges tulajdonsággal és a világ számos szakácsának kedvence.

Termék tulajdonságai

  • Tökéletesen alkalmazható sótöröbe!
  • Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható.
  • A kősó és a tengerisó kitűnő helyettesítője!
  • A Himalaya só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített.
  • Teljesen természetes!

Alkalmazhatóság:

Tegyük a sókristály darabokat egy üvegbe. Töltsük fel az üveget annyi szénsavmentes ásványvízzel, hogy bőven elfedje a kristályokat. A só és víz aránya = 1 : 3 például 1 kg só : 3 liter víz. A vízmennyiséget részletenként is hozzáadhatjuk a sóhoz. Pl.: az 1 kg sóhoz hozzáadhatunk kezdetben 1 liter vizet, majd ha a sóoldat elfogyott a kristályokról, újra feltöltjük a következő 1 liter vízzel és így tovább, míg a harmadik liter vizet hozzá nem öntöttük. A feltöltés után kb. 3/4 óra múlva egy telített 26 %-os sóoldatot kapunk. A kristályok tovább nem oldódnak fel, mert telített az oldat. Az oldat telítettségét jelzi a benne lévő fel nem oldódott sókristályok jelenléte. A sóoldatot mindaddig tölthetjük fel vízzel, míg a sókristályok teljesen fel nem oldódnak.

A sóoldatnak nincs szüksége különös tárolásra, mivel határtalan ideig eltartható. A sóoldat egy teljesen steril oldat, sem gombák, sem csirák, sem baktériumok nem élnek meg benne. Az így kapott sóoldat a kiindulópontja sokféle kezelési formának.

Forraljunk fel 1-2 liter vizet egy inhalációra alkalmas edényben. Adjunk hozzá legalább 20 gramm finom szemcsés kristálysót, ha a só feloldódott hajoljunk a forró gőz fölé és takarjuk be a fejünket egy nagy törülközővel. Inhaláljunk kb. 10-15 percig. A légzőszerveknek a gőzölés után kb. 30 percre van szükségük ahhoz, hogy a felhalmozódott méreganyagokat slejm, szekretum, illetve mirigyváladék formájában megkösse, és így ezeket aztán kiköhögjük.

Súlyosabb megbetegedések esetén napjában többször is inhalálhatunk sóoldattal, amíg a tünetek enyhülnek illetve megszűnnek. Az inhalációt mindig 1%-os oldattal kezdjük, és lassan emeljük, max. 3%-ig.

Opciók

  • Rózsaszín himalaya só 0,5 kg-os, finom
  • Rózsaszín himalaya só 0,5 kg-os, durva
  • Rózsaszín himalaya só 1 kg-os, finom
  • Rózsaszín himalaya só 1 kg-os, durva
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Himalaya só többféle kiszerelésben (0,5 kg-os durva és finom, 1 kg-os durva és finom). Teljesen természetes. Adalékanyag mentes. Nem finomított, nem fehérített. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére