5.880 Ft helyett 2.490 Ft: 2 db klub szendvics 2 pohár limonádéval a belvárosi Művész Café & Lounge-ban

Művész Kávéház
1 5
4.2 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

2.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.880 Ft 58% 3.390 Ft
Művész Kávéház
1061 Budapest, Andrássy út 29.
muveszkavehazak.hu/

Akció Leírása

Ha a hosszú út során elfáradnátok, vagy shoppingolást követően megéheznétek, akkor üljetek be a Művész Café & Lounge-ba és kóstoljátok meg a kávéház különleges és páratlan klub szendvicsét, és közben igyatok egy finom gyümölcsös limonádét!

Maga a Művész Café & Lounge, a nagy múltú Művész kávéház újabb, ám annál nagyobb testvéreként, az Oktogon szomszédságában szolgál barátságos otthonként a különleges élményekre vágyó vendégeknek, szintén a régi Budapestet idéző, különleges kialakítású varázslatos hangulattal.

Eme csodálatos remekmű ugyan 2013 ban került átadásra, de most engedjék meg hogy bemutassuk valódi történelmünket, hogyan is formálták a hosszú évek kialakulásunkig utunkat, és azt, hogy újdonsült üzletként miként kanyarodunk vissza mélyen az időbe. Ismerjék meg a számunkra szülőként szolgáló tradicionális sokszoros díjnyertes üzletünk történetét:

 A Ray Rezső által tervezett, 1884-ben épült neoreneszánsz lakóházban, az egykori Szenes-palotában lévő vendéglátóhely Kis-Gerbeaud, majd Művész Cukrászda néven funkcionált, ma hivatalosan Művész Kávéház a neve.

Club szendvics

Késői biedermeier berendezése 1973-tól iparművészeti védettséget élvez. Igyekeztek minden berendezést megtartani, az értékes bútoroktól kezdve, a csillárokon át, egészen a tapétáig. Ez a korhű, elegáns hely anno kedves találkozóhelye volt a környéken lévő színházak híres művészeinek (például: Mándy Iván, Wittman Rezső) és közönségeinek, az írótársadalomnak és a környék lakóinak is, és ez persze most sincsen ez másképp. A díszes kávéház igazi eleganciát sugároz, az atmoszférája mindenkit megérint.  A kor eleganciája korszerű kényelemmel és igazi stílussal ötvöződik. Ma éppúgy ülnek az asztaloknál színészek és művészek, de turisták és a fiatalok körében is nagyon kedvelt a "Művész"!

Hogy mitől páratlan a klub szendvics?

Három szelet pritósra sült toast kenyér, frissen pirított bacon szalonna, roppanós kígyóuborka, friss saláta, paradicsom szelet, grillezett csirkemell, és cézár salátaöntet. A szendvicset sós burgonyachipsszel, ketchup-al, és majonézzel kínáljuk, frissen készített rukkolás-mozzarella salátával. A harmónikus kolosszális melegszendvics a legjobb választás egy igazán finom jéghideg limonádéval, de csak azoknak, akik farkas éhesen térnek be hozzánk!

Hogy mitől “művész” a MŰVÉSZ?

A kávéház friss, minőségi alapanyagokból készíti az ételeket, aromák hozzáadása nélkül. Rengeteg helyben készített, kézműves süteménnyel találkozhattok, amelyek egytől-egyik különleges ízvilággal rendelkeznek! Ha nem lenne elég a limonádé, akkor bőséges italkínálatból választhattok és nagyon finom Caffé Perté kávékat kóstolhattok. Természetesen profi szakembergárda, magas színvonal és ámulatba ejtő légkör vár benneteket, bármelyik nap is érkeznétek!

Az alkupon beváltható:

  • 1061 Budapest Andrássy út 29. 
  • 1062 Budapest, Andrássy út 46. 

1061 Budapest, Andrássy út 29.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 db Clubszendvics, és 2 db 0,5l jéghideg Művész Limonádé vár a belvárosban. A Művész Café & Lounge az Oktogon közelében található. A kávéház friss, minőségi alapanyagokból készíti az ételeket. Profi szakembergárda, magas színvonal és ámulatba ejtő légkör vár benneteket. 1061 Budapest Andrássy út 29.: a honlapért kattints ide. 1062 Budapest, Andrássy út 46.: a honlapért kattints ide

Fontos

Beváltható: 2016.06.09.-ig
Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon • 1061 Budapest Andrássy út 29.: +36 1 343-3544 • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére