56.700 Ft helyett 37.990 Ft: Élvezzétek a bolondító áprilist Villányban – 3 nap 2 főnek a Hotel Cabernet-ben, reggelivel és boros élményprogramokkal

Hotel Cabernet Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

37.990 Ft

Ajánlatkérés
Hotel Cabernet Kft.
7772 Villánykövesd,Petőfi Sándor utca 29
06 72 493 200
www.hotelcabernet.hu/

Az ajánlat leírása

Gyertek és mókázzatok Ti is az egyik legnépszerűbb hazai borvidéken!

A csomag tartalma 2 főnek:

  • 3 nap / 2 éj szállás a Hotel Cabernet-ben
  • Bőséges, házias svédasztalos reggeli
  • Welcome „bolondos” sütibekészítés a szobába, meglepetés üzenettel
  • Vidám nyomozós, borozós játék Palkonyán, és a Mokos Pincészet birtokán, fejenként egy pohár borral
  • 5 tételes borkóstoló a hotel pinceéttermében, a Mokos Pincészet szőlő- és gyümölcsboraiból, „furfangos” csokikkal kombinálva (a bonbonokat belga csokoládéból készíti cukrászuk)
  • Mókás borkóstoló kvíz
  • Szombat esténként társasjáték klub felnőtteknek
  • 20% kedvezmény a’la carte ételfogyasztás esetén a Borgerező Étterem kínálatából
  • Díjmentes parkolás
  • Korlátlan internethasználat (Wi-Fi)

Fontos tudnivalók:

  • A hotel áprilisban gourmet félpanziós menüvel készül, a tavaszi ízek jegyében - ennek ára: 3.500 Ft / fő / éj
  • Szombat esténként BorVegas játékot tartanak, ahol izgalmas, vakkóstoláson alapuló borrulett játékban is kipróbálhatjátok magatokat - ennek részvételi díja: 3.000 Ft / fő

Jártatok már Villányban, és most új felfedezésre, izgalmas élményekre vágytok? Vagy még nem voltatok ott, de szeretitek a mókát, a szabaduló- és társasjátékokat? Irány a gyönyörű környezetben fekvő Hotel Cabernet, ahol az unalom ismeretlen fogalom!

A hotelnél áprilisban bolondos süteményekkel, furfangos bor- és csokoládékóstolóval, vidám borkvízzel, társasjátékokkal, valamint Borrulett játékkal várnak benneteket! Sőt, nyomozhattok a családdal, barátokkal a meseszép borvidéki településen, Palkonyán, egy titokzatos rejtély nyomában! 

A fakultatív programok keretében kirándulhattok a Fekete-hegyen át a Vylyan Pincészetbe és kerékpárral bebarangolhatjátok a borvidék rejtett zugait. Masszázson is részt vehettek a keleti hangulatú masszázskuckóban. Végigjárhatjátok a borvidéki pincéket (szervezett túrák keretében), meglátogathatjátok a hotel borásza kíséretében a családi Mokos Pincészet birtokát. Lovas kocsikázhattok, hajókázhattok a Dráván, relaxálhattok zenés meditáció során, vagy akár megcsodálhatjátok a legszebb borvidéki panorámát a Szársomlyó tetejéről.

A hotelről

A Hotel Cabernet a műemléki védelem alatt álló, háromsoros villánykövesdi Pincesor lábánál található, csodás kilátással a Fekete-hegyre. Ideális kiindulóhelyet jelent a népszerű borvidék felfedezéséhez. Színvonalas szobái mellett hangulatos pinceétteremmel és panorámás borterasszal vár benneteket.

A hotel nemdohányzó, pótágyazható szobáihoz fürdő, televízió, telefon, esetenként erkély, illetve teraszra nyíló kijárat tartozik. A szállodában a Wi-Fi biztosított, a parkolás pedig közterületen lévő parkolóban díjmentes.

Jó utat kívánunk!

7772 Villánykövesd,Petőfi Sándor utca 29
06 72 493 200

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap / 2 éj 2 főnek svédasztalos reggelivel a Hotel Cabernet-ben, a Villányi Borvidéken. Welcome süti bekészítése, nyomozós, borozós játék egy pohár borral, 5 tételes borkóstoló furfangos csokikkal, mókás borkóstoló kvíz és éttermi kedvezmény

Fontos

Beváltható: 2018.03.29.-ig
Felhasználható:2018. 04. 01. - 2018. 04. 28. között • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (72) 493 200, info@hotelcabernet.hu • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére