5.500 Ft helyett 3.590 Ft: 500 ml Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum a gyomor és belek egyensúlyáért

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.590 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.500 Ft 35% 1.910 Ft

Akció Leírása

A papaya hozzájárulhat a gyomor védelméhez, az emésztőrendszer normál működéséhez, a puffadás megelőzéséhez, kezeléséhez, anyagcsere serkentő hatásának köszönhetően segíthet a fogyásban.
Az egész növényt, szinte minden alkotórészét felhasználják a természetgyógyászatban. A papaja különféle enzimek, ásványi anyagok és vitaminok kitűnő és egyedülálló forrása. Különleges fehérjebontó enzimet, papaint tartalmaz, amely védi a gyomrot, a nyálkahártyát, megkönnyíti az emésztést, segíti a fehérjék, a zsírok és a cukrok gyors lebontását. Cukorbetegek, refluxosok, gyakori puffadástól, gyomorfájástól, illetve gyomorsav-elégtelenségtől szenvedők számára természetes megoldás a tünetek enyhítésére, megszüntetésére. IBS, székrekedés, felfúvódás, bélfertőzés, ödéma, epe- és májproblémák kezelésére is ajánlott. A papaya emésztést segítő tulajdonságával felgyorsíthatja a fogyást, az anyagcserére serkentésével, méregtelenítő, tisztító hatásával pedig javítja a bőr állapotát, kezeli a fekélyeket és az aranyeret.


Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum
A Papaya gyümölcséből és a papaya magjából nyert katalizátor Noni hozzáadásával. Az egyensúlyát vesztett gyomornak, beleknek és a vitalitás fokozására.


Az erjesztett Papaya hatása: Az erjesztésnek köszönhető a Saccharomyces boulardii hasznos bélbaktérium sejtek felerősíthetik a papajában található enzimek emésztést elősegíthető, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és immunvédő hatását.
Az erjesztett papaya ital erősítheti a gyomrot, javíthatja az emésztést, növelheti a tápanyagok felszívódását. Eredményes gyomortámogató, a gyomorégés, reflux, gyomorfekély és a gyomor elnehezedés érzése ellen. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő, élősködőellenes, megtakarítja a bélfalakat, támogatja a bélflórát. A rendszertelen étkezés és a pszichológiai stressz hatásait enyhíti. Természetes savlekötő, reflux kiegészítő terápiája. Támogatja az immunrendszert és elősegítheti az általános jó közérzetet.


Az erjesztett Papaya hatóanyagai: Saccharomyces boulardii, papain, chymopapain, lizozim, lipáz.
A papaya közel száz enzimet hordoz magában. Ezek közül különösen gazdag papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegíthető), lizozim (antibiotikus hatás) és lipáz (zsírok bontása) enzimekben. A papaya C-vitaminban és karotinoidokban is szokatlanul gazdag. Az erjesztett papayában, az erjesztés folyamatával (ami körülbelül 3 hónapig tart) termelődik a Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktérium. Megtáplálják a bélsejteket, aminek köszönhetően további emésztőenzimek aktiválódnak.

Használata: 15-30 ml naponta


30 ml koncentrátum tartalmaz 25,5 ml erjesztett papaya gyümölcsitalt, és 1,5 ml Noni gyümölcsitalt. Mivel az erjesztett Papaya ital egy természetes készítmény, a színe és az íze is változhat az előállítások alkalmaival. Ez nem válik a termék minőségének és hatásosságának rovására.

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

500 ml Specchiasol Fermentált Papaya koncentrátum. A papaya hozzájárulhat a gyomor védelméhez, az emésztőrendszer normál működéséhez, a puffadás megelőzéséhez, kezeléséhez, anyagcsere serkentő hatásának köszönhetően segíthet a fogyásban. Használata: 15-30 ml naponta. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére