5.500 Ft helyett 1.990 Ft: Engedd el magad, 60 perces teljes testre kiterjedő aromaterápiás masszázs levendulás, bazsalikomos, fahéjas és további választható illóolajokkal a Vital Masszázs Szalon jóvoltából

Vital Masszázs Szalon
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.500 Ft 64% 3.510 Ft
Vital Masszázs Szalon
1039 Budapest, Madzsar József u. 4.
06 20/ 316 60 18
vitalmasszazs.com/

Akció Leírása

Pihenj és relaxálj különleges illóolajokkal végzett aromaterápiás masszázzsal!

A Vital Masszázs Szalonban végzett aromaterápiás masszázsban az ősi keleti kultúra találkozik a nyugati technikával. Ez az egyetlen olyan illatterápia, amely a természetes gyógymódok közé tartozik és magában foglalja a gyógynövények és a hagyományos kezelés előnyeit. Az illóolaj a masszázs során felszívódik a bőrön keresztül, átjut a bőr felhámján és bekerül a vérkeringésbe, ezáltal kapcsolatba kerül a szervezettel. Így lesz az aromaterápiás masszázs pihentető, kellemes érzés tetőtől talpig!

Leggyakrabban használt aromaterápiás illóolajok

Majoránna: nyugtatja az izmokat sportolás, testmozgást után, tágítja az ereket, ezáltal szabályozza a vérnyomást, görcsoldó és feszültségcsökkentő, erős baktériumölő és antiszeptikus hatású olaj.

Levendula: nyugtató hatású, kiváló feszültség- és görcsoldó, vérnyomáscsökkentő

Bazsalikom: kiváló stresszoldó, idegerősítő és nyugtató hatású, hatásosan enyhíti a fejfájást

Citrusfélék: (citrom, narancs): élénkíti és javítja az általános hangulatot, közérzetet.

Borsmenta: hűsítő hatású, görcsoldó, izomlazító, emésztési problémákra kiváló, bemasszírozva felfrissít és ébren tart.

Rozmaring: javítja a keringést, jó vízhajtó, fokozza az agyműködést, energiát ad a fáradt, kimerült szervezetnek, bemasszírozva használható izomfájdalom és reumatikus panaszok esetén is. Hatékonyan használható narancsbőrre!

Boróka: májtisztításra, húgyúti gyulladásokra és vízhajtóként is használható. Hatékonyan csökkenti a narancsbőrt és visszértágulat tüneteit!

Gyömbér: melegítő hatású, növeli a vérnyomást, segít a reumatikus panaszoknál, zsírbontó, narancsbőrre hatékonyan használható.

Fahéj: megszünteti a végtagfájdalmakat, az izommerevséget, javítja a vérellátást, összehúzó hatású, csillapítja a reumás panaszokat, elűzi a gondokat, javítja közérzetet és kellemes gondolatokat ébreszt.

Ciprus: összehúzza az ereket, erősíti a visszereket, csökkenti a reumás panaszokat. Narancsbőrre kiválóan használható.

1039 Budapest, Madzsar József u. 4.
06 20/ 316 60 18

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces teljes testre kiterjedő aromaterápiás masszázs a Vital Masszázs Szalonban. Választható illóolajok: majoránna, levendula, bazsalikom, citrusfélék, borsmenta, rozmaring, boróka, gyömbér, fahéj, ciprus

Fontos

Beváltható: 2015.11.18.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes foglalás szükséges telefonon: 06 (20) 316 6018 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére