5.490 Ft helyett 4.590 Ft: 500 g-os Absorice fehérjeturmix, mely fogyáshoz és izomépítéshez, valamint az egészséges, jó közérzet megőrzéséhez elengedhetetlen

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.590 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.490 Ft 16% 900 Ft

Akció Leírása

Absorice az új gluténmentes, laktózmentes, tiszta növényi fehérje!
Fogyáshoz és izomépítéshez, valamint az egészséges, jó közérzet megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelő mértékű fehérje bevitel. Amennyiben ez a mindennapos étrenddel nem valósul meg, akkor fehérje pótlásra van szükség, méghozzá tiszta, a vegán felhasználók esetében növényi forrásból. Erre jelent megoldást a Magyarország vezető hipoallergén fehérje gyártója az AbsoRice Hungary által fejlesztett rizs és borsó fehérje, az AbsoRice fehérje italpor. Az AbsoRice protein: kizárólag hipoallergén, nem génmódosított, növényi eredetű összetevőket tartalmazó porkészítmény, amit vízbe, rizstejbe, zabtejbe vagy gyümölcslevekbe keverve biztosíthatjuk az emberi szervezet számára szükséges extra fehérjét – tiszta növényi forrásból. A termék besorolása szerint a nagy izomerő kifejtését elősegítő, sportolóknak szánt élelmiszer kategóriájába tartozik ám felhasználása ma már többrétű.
Az Absorice fehérjeturmix összetétele
Rizsfehérje természetes, növényi eredetű összetevő. Az emberiség egyik legősibb eledeléből készül, így kiválóan hasznosul a szervezetben. Előállítása az állati eredetű fehérjékhez képest környezetbarát módon történik, így fogyasztásával nem csak szervezetünket, de a Földet is kíméljük.
Borsófehérje a népszerű hüvelyes növény terméséből állítják elő. A rizsfehérjével megfelelő arányban kombinálva kiegyensúlyozott aminosav profil és kellemes ízhatás érhető el vele. Könnyen emészthető, ezáltal a felszívódása és biológiai hasznosulása is kiemelkedő.
Bambuszrost allergénmentes, természetes rostforrás, hozzájárul a belek megfelelő működéséhez
Karobpor a Szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő. Jól felszívódó szénhidrát-, és kímélő rostforrás.
Aroma természetes és természetazonos aromák, amelyek kis mennyiségben vannak jelen a termékben a kellemesebb ízhatás érdekében.
Cellulóz magas cellulóztartalmú növényi részekből készül, és az élelmiszeriparban általánosan elterjedt sűrítőanyag. Allergénmentes, az emberi szervezetre ilyen formában gyakorlatilag semmilyen hatása nincs
Stevia növényből kinyert nagy tisztaságú, kellemes ízhatású, természetes eredetű édesítőszer. Glikémiás indexe 0, így kíméli hasnyálmirigyet.

Miben más, mint más állati vagy növényi fehérje készítmények?

  • glutén- és laktózmentes
  • teljesen hipoallergén
  • nem tartalmaz tejfehérjét, szóját, cukrot, mesterséges édesítőszert vagy egyéb állati fehérjét sem.
  • teljes értékű fehérjeforrás: rizs és borsófehérje keveréke
  • könnyen emészthető, kiválóan hasznosul
  • fogyasztása nem jár semmilyen kellemetlen mellékhatással

Fogyasztása: 
2-4 púpozott evőkanál (16-32 g) AbsoRice terméket rázzunk össze shakerben 380 ml vízzel, rizstejjel, zabtejjel vagy gyümölcslével. Az arány egyéni ízlés szerint változhat.

Ízek: 

  • Eper 
  • Csokoládé 
  • Vanília
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

500 g-os Absorice fehérjeturmix több ízben (Eper, csokoládé, vanília) Fogyáshoz és izomépítéshez, valamint az egészséges, jó közérzet megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelő mértékű fehérje bevitel. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére