54.400 Ft helyett 34.890 Ft: Valentin nap az Adriai-tenger partjánál, 3 nap 2 éjszaka 2 személy részére februárban félpanzióval az umagi Sol Garden Istra**** Hotelben

CPT Solutions
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

5.190 Ft

Ajánlatkérés
CPT Solutions
info@cpt-solutions.com
www.cpt-solutions.com/

Az ajánlat leírása

Ünnepeljétek a Valentin napot a februárban is csodálatos Adriai-tenger mellett, négycsillagos környezetben, az umagi Sol Garden Istra**** Hotelben!

Az ajánlat tartalma

  • 3 nap 2 éjszaka 2 személy részére az umagi Sol Garden Istra**** Hotelben
  • Félpanziós ellátás
  • Fitneszterem és fedett uszoda korlátlan használata
  • Ingyenes WiFi és parkolás
  • Ingyenes upgrade tengerre vagy medencére néző szobára (a szabad helyek függvényében)

Felárak

  • Fürdő SPA belépő 2 órára: 6,50 € személyenként
  • Teljes ellátás: 7 EUR/fő (3 éves kor alatt ingyenes)

Az Adriai-tenger partvidéki februárban is gyönyörű, hiszen a tenger közelségének köszönhetően a hőmérséklet kellemesebb, mint mondjuk a kontinens közepén. A természet már éledezik, a part lenyűgöző, így minden adott egy romantikus kalandhoz. Lepjétek meg magatokat Valentin nap alkalmából és töltsetek el néhány csodás napot Umagban, fedezzétek fel a várost, barangoljatok a természet lágy ölén, majd töltődjetek fel a négycsillagos wellnessben!

Sol Garden Istra**** Hotel

Szálláshelyetek a négycsillagos Sol Garden Istra**** lesz, amely mindössze bő 10 perc sétára található a tengerparttól, s egy vadregényes fenyő- és tölgyerdő közepén található. Ha aktív kikapcsolódásra vágytok, minden igényt kielégítő sportközpontot is találtok a hotelben, illetve egy több medencével rendelkező vízipark is várja a látogatókat. A wellnessközpontban szauna, fedett medence és relaxációs szoba gondoskodik a feltöltődésről.

Jó utat kívánunk!

info@cpt-solutions.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap/2 éjszaka 2 személy részére februárban félpanzióval az umagi Sol Garden Istra**** Hotelben

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2017.02.27.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával emailben: info@cpt-solutions.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére