5.200 Ft helyett 2.490 Ft: Egyedülálló felfrissülés - gerincnyújtás motoros padon és állapotfelmérés a belvárosi Gerinc Műhelyben

Gerinc Műhely
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.200 Ft 52% 2.710 Ft
Gerinc Műhely
Budapest, VI. ker. Teréz krt 4.
gerincmuhely@gmail.com
06/70 332-9979
alakmuhely.hu/

Akció Leírása

A szenvedés helyett találd meg a megoldást panaszaidra!

A csomag tartalma:

  • Gerincnyújtás motoros gerincnyújtó padon
  • Állapotfelmérő beszélgetés a problémák okainak feltárására

Azt már mindenki kívülről fújja, hogy az ülés a legkárosabb a gerinc ágyéki szakaszának. Az ülő testhelyzet miatt lelassul az anyagcsere, a nyirok- és vérkeringés, a belső szerveink ezen idő alatt folyamatosan el vannak nyomva, vér- és tápanyagellátásuk nem megfelelő. Ez ellen a sok mozgás a leghatásosabb, amikor pedig már állandósult a fájdalom, keressünk megfelelő alternatívát! A Gerinc Műhely speciális gépparkjával pontosan erre szakosodott.

A gép segít ellazítani a gerincoszlopot, a mellette lévő izmok pedig a függeszkedés következtében nyúlnak. A fellépő húzóhatás a csigolyákat eltávolítja egymástól, megszűnnek a gerinc kisízületeinek félficami állapotai. Általa megakadályozható a porckorongok folyadékvesztése, gyakori használatával pedig késleltethető a visszeres panaszok kialakulása is. Az egész testnek, vérkeringésnek felüdülést jelent, és felfrissülve, megkönnyebbülve érezheted magad a pár perces, kellemes kezelést követően.

A Gerinc Műhelyről

A Gerinc Műhely a belvárosban vár, hogy megszabadulj a fájdalmaktól és hasznos tudással is gazdagodj. A saját tapasztalatokon alapuló kezelések során nagy hangsúly kerül a stressz oldására és a problémáktól való megszabadulásra.

Legyen szép napod!

Budapest, VI. ker. Teréz krt 4.
gerincmuhely@gmail.com
06/70 332-9979

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gerincnyújtás motoros gerincnyújtó padon + állapotfelmérő beszélgetés a belvárosi Gerinc Műhelyben. Előbbi az egész testnek, vérkeringésnek felüdülést jelent, utóbbi pedig segít feltárni a problémák okait, gyökerét. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.09.04.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 332 9979

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére