Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

50.000 Ft helyett 29.990 Ft: Tengernyi élmények – 8 napos nyaralás az olasz és a francia Riviérán, szállással, kényelmes, buszos utazással

Szép Utazás
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

29.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 40% 20.010 Ft
Szép Utazás
info@diakutak.com
www.diakutak.com/

Akció Leírása

Lazíts, kapcsolódj ki Európa egyik legszebb partszakaszán!

Varázslatos strandok, fürdőhelyek, meseszép városok, lenyűgöző tájak várnak most egy kalandos, élményekkel teli utazás során! Megismerheted a Riviéra legcsodásabb részeit, csobbanhatsz a tengerben, paradicsomi helyeken nyaralhatsz!

Milánó, Genova, Monte Carlo, San Remo, Portofino, és még sorolhatnánk a nevezetes helyszíneket, ahová eljuthatsz, s akkor még nem is beszéltünk a különleges programokról, a bulikról, partizánkodásról és kulináris örömökről. Ám mindennél beszédesebb a fantasztikus program leírása!

Program (részletes leírás a www.diakutak.com oldalon található):

 • 1. nap (26.) 19:00-kor indulás a Déli-pályaudvartól, utazás, vidám barátkozás; menetközi felszállás: Székesfehérvár, Auchan (19.50-20.20); Siófok, Tesco (20.20-20.50); Nagykanizsa, INA-kút (21.50-22:20).
 • 2. nap (27.) Genova színes forgataga - délután városi szieszta pár órában, majd irány panorámás szállásunkra, este/éjjel barátkozunk, partizánkodunk, kacér táncot lopunk, az olasz szenvedély ritmusán festünk eget, megismerjük az új ismeretlent, ki-ki bulizik közösben vagy nyugodni tér köntösben.
 • 3. nap (28.) Laigueglia friss hulláma, a Riviéra oldalán, Laigueglia hom(l)okán... - espresso barnára süttetjük hasunk, ’Gelato’-val jegeljük formára ajkunk, vállunkat tengerrel teregetjük, napernyővel (t)akar(gat)juk, barátnőkkel pletykát tolunk, barátokkal labdát dobunk; a parton együtt... (l)eszünk-iszunk, sportolunk, barátkozunk, szelfizünk, ugrándozunk, olvasgatunk, lazulunk, pirkadatig pancsolunk; utána pizzák, pasták, Mamma Miák, olasz sörök, kulináris örömök, közös koktélozás, borozás, élmény-kovácsoló habzsolás; este ruhacsere, színpadi zene, éjbe hajló terefere (ismétlése minden este).
 • 4. nap (29.) Portofino és Camogli habjai (egész napos fakultatív kaland) - reggel az álom ébren folytatódik, mesés úttal hosszabbodik, szállásunktól izgatottan indulunk a világ legszebb tengerpartjaira, elsőként buszozva és hajózva érkezünk Portofinóba (Primo: „Antonio! Prego! Un Caffe Portofino!”), hegytetőn kávévarázs és páratlan kilátás, lent a test merülést vesz, majd Camogliban folytatódik az est; Camogli - színes beach, igazi kincs, sok kavicson a tengerparti paradicsom!
 • 5. nap (30.) Laigueglia és faCOOLtatív francia; San Ramo, Monte Carlo, Nizza randija - te meddig mersz elmenni és magadat közelebb engedni? Monte Carlóban pörgünk, Nizzában fürdőzünk! El ne szalaszd, Nem vagy Te póker arc! Piros maradsz, mint a lazac, ha egész nap csak San Remóban homokozgatsz!
 • 6. nap (31.) A paradicsom fakultatív meghódítása, Cinque Terre varázsa - a hangulat reggeltől már tetőfokra hág, vár Rád a csodavilág! Fürdőzés és életérzés mennyei szép földrészen, egészen merészen! Itt a remek alkalom, hogy nyaralj a legszebb partokon; Monterosso – hol 14 méteres tengeri Nettuno a ’salvataggio’; Vernazza – Cinque Terre legszebbike; Manarola – a legrégebbi és legszínesebb, tömör gyönyör-öböl; Riomaggiore – hegyek, völgyek, folyók, szerelmi útravalók! Igazi kalandok! Mivel tölti napját az, aki kihagyja valamely fakultatív csodát? Élvezi Laigueglia vagy Alassio partját, reggel el, késő este vissza a szállásra saját busszal!
 • 7. nap (1.) Milánói szieszta - Reggel kelt a vekker, elhagyjuk szállásunkat és irány Milánó!
 • 8. nap (2.) Újra itthon a hajnali óráktól!

Fontos tudnivalók:

 • Helyszínen fizetendő még 70 € / fő
 • Szállás 4-fős faházban: +5 € / éj / fő (helyszínen fizetendő)
 • Szállás 3-fős faházban: +10 € / éj / fő (helyszínen fizetendő)
 • Szállás 2-fős faházban: +25 € / éj / fő (helyszínen fizetendő)
 • Választható 6 napos EUB Nívó tengerparti utasbiztosítás: 500 Ft / fő / nap
 • A szállásunk és a tengerpart között naponta saját busszal utazunk, reggel indulunk be, (késő) este visszafelé
 • Az utazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges!
 • Ágyneműt és törülközőt vinni szükséges!

Választható (fakultatív) egész napos programok (külön fizetendők):

 • Élmények, életérzések, fürdőzések Portofinóban és Camogliban (tartalmazza az autóbuszos utazást szállásunktól és a csodaszép hajóutat Portofinóba): 25 € / fő
 • A paradicsom meghódítása, kirándulás és fürdőzés Cinque Terrén (tartalmazza az autóbuszos utazást szállásunktól és a szükséges további közlekedési - vonat - jegyeket): 50 € / fő
 • Francia randevú 1. - Monte Carlo (városnézés) és Nizza (fürdőzés) (tartalmazza az autóbuszos utazást szállásunktól): 25 € / fő
 • Francia randevú 2. - San Remo (tartalmazza az autóbuszos utazást szállásunktól): 10 € / fő

Jó utat kívánunk!

Szép Utazás
info@diakutak.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyaralás az olasz és a francia Riviérán egy főnek. 8 nap, amiből 5 éj szállás (5-fős házban), kényelmes, buszos utazás, utaskíséret, idegenforgalmi adó, pályadíjak, parkolás. Egyedülálló fakultatív programok várnak. Korlátozott számú alkupon vásárolható és ajándékozható! A kupon vásárlása előtt előzetes érdeklődés szükséges a szabad helyekről az info@diakutak.com címen - tárgy rovatba írd be "Alkuponnal az olasz és francia riviérára"

Fontos

Beváltható: 2016.07.04. - 2016.08.11.
Időpont: 2016. augusztus 26. - szeptember 2 • Az Alkupon megvételét követő 3 napon belül előzetes bejelentkezés szükséges emailben: info@diakutak.com . Az emailben az alábbi adatok megadása feltétlenül szükséges: kuponkód, program neve és dátuma, utazó(k) neve, születési dátum, email cím, telefonszám, lakcím, kívánt felszállási hely

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére