5.000 Ft helyett 1.900 Ft: Egy vagy 3 alkalmas hyaluronos ajakfeltöltés, tű nélküli mezoterápiával a Luxury Body Care & Nails Szépségszalon jóvoltából

Luxury Body Care & Nails_OLD
1 5
3.4 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!

1.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.000 Ft 62% 3.100 Ft
Luxury Body Care & Nails_OLD
fogyasztokezeles.com/

Akció Leírása

Luxus kezelés látványos megújulásodért!

A hyaluronos mezoterápiás kezelés rendkívül bársonyos, selymes simaságot, valamint enyhe feltöltöttséget eredményez ajkad számára. Már az első alkalommal láthatóan fiatalít, a repedéseket pedig kevésbé észrevehetővé teszi. Az ajkad színe intenzívebb, kontúrja precízebb lesz, az egész száj némileg duzzadtabbá válik.

Többszöri kezelés után ráadásul az ajak hidratálva, valamint védve lesz a kirepedezettségtől és az időjárás okozta kellemetlen hatásoktól. Az eredmény progresszív, életkortól és ajkad állapotától is függő.

A kezelés a száj megtisztításával, a smink eltávolításával kezdődik. Ezt követően hyaluronsavas szérummal dörzsölik be az ajkadat, amit egy speciális géppel a hámréteg alá juttatnak. Végül egy mélyen felszívódó hyaluron koncentrátummal fejezik be a speciális, tű nélküli, mégis egyedülálló hatású beavatkozást.

Fontos tudnivalók:

  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre!
  • Budapest, VII. kerület, Thököly út 13. - A Thököly úton található szalon HÉTVÉGÉN is nyitva van, SZOMBATON és VASÁRNAP is be lehet jelentkezni!
  • Budapest, XIV. kerület, Telepes utca 10. - A Bosnyák téri szalonnál INGYENES a parkolás a szalon előtt, tehát könnyen megközelíthető és praktikus azoknak, akik autóval érkeznek!
  • Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 5. (Széll Kálmán téri szalon)

Opciók:

  • Opció 1. Egy alkalmas hyaluronos ajakfeltöltés: 5.000 Ft helyett 1.900 Ft
  • Opció 2. 3 alkalmas hyaluronos ajakfeltöltés: 15.000 Ft helyett 5.500 Ft

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy vagy 3 alkalmas hyaluronos ajakfeltöltés, tű nélküli mezoterápiával a Luxury Body Care & Nails Szépségszalonban, Budapesten, 3 helyszínen. Láthatóan fiatalít, rendkívül bársonyos simaságot, enyhe feltöltöttséget eredményez. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.01.13.-ig
Az Alkupon beváltható a Széll Kálmán téri, Keleti pályaudvari és a Bosnyák téri Szalonban • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 600 6079 • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére