49.000 Ft helyett 39.000 Ft: Adventi kirándulás egy személyre Alsó-Ausztriába és Dél-Csehországba, 1-1 éjszaka Linzben és Ceské Budejovicében, reggelivel és buszos utazással

TOUCAN TOURIST
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

39.000 Ft

Ajánlatkérés
TOUCAN TOURIST
Untere Donaulände 9, 4020 Linz, Ausztria
toucan@toucantourist.hu
+ 36 70 369 0226
06 (1) 707 4958
www.toucantourist.hu/

Az ajánlat leírása

Hamisítatlan adventi hangulat Ausztriában és Csehországban egy mesés kirándulás alkalmával

Az ajánlat tartalma

  • Adventi kirándulás 1 személyre Alsó-Ausztriába és Dél-Csehországba
  • 1. éjszaka: Linz, Arcotel Nike**** a Duna jobb partján
  • 2. éjszaka: Ceské Budejovice, Hotel Clarion Congress****
  • Ellátás: reggeli
  • Buszos utazás

Díjak és felárak:

  • Vacsora (1. és 2. nap este, illetve a 3. napon hazafelé korai vacsora) 4.000 Ft / fő / alkalom
  • Biztosítás: 1.170 Ft / fő
  • Christkind Pass Welsben: 3.300 Ft / fő

Kirándulásotok első állomása a Traun bal partján fekvő romantikus város, Wels lencse alakú főterén zajló adventi vásár, amelynek fő attrakciói az alpesi kunyhókban fellelhető karácsonyi vásárfiák, a Kaiserschmarrn császármorzsa-kóstoló, a Bauernwurst parasztkolbász és a Glühwein forralt bor fűszeres illata. Mindez a gótikus, reneszánsz, barokk és rokokó homlokzatú polgárházak között, vagyis a környezet garantáltan elbűvöl majd!

Innen utaztok tovább a Duna-menti felső-ausztriai fővárosba, Linzbe, ahol szintén megismerkedhettek a karácsonyi vásár varázslatos kínálatával.

Linzből átutaztok a Moldva-parti Cesky Krumlovba, Dél-Csehország világörökségi gyöngyszemébe. Az Eggenbergek és Schwarzenbergek egykori várkastélya az óváros zegzugos házai, gótikus eredetű templomai ámulatba ejtik az ide látogatókat. Megtekintitek Holasovice falucskáját, amelynek díszes homlokzatú, falazott birtokokkal övezett nagy kiterjedésű terét muszáj felfedezni. A népi építészet paraszti barokk egyedülálló csoportja 1998. óta a világörökség része!

Végül elmerülhettek Ceské Budejoviében a karácsonyi vásáron. A Moldva és a Malse összefolyásánál elterülő város Dél-Csehország és a Budvár sör fővárosa. Történelmi városmagja impozáns lábas házaival, a főterén Martinelli olasz építész tervezte városházával, a Sámson kúttal, a Szívkővel, a Szent Miklós Székesegyházzal, a Fekete-Toronnyal, a régi Fegyverházzal, valamint a városfal egyik megmaradt tornyaként a Vas-Szűz-Toronnyal rengeteg izgalmas látnivalót kínál.

Fedezd fel te is e csodás táj izgalmas kulturális és történelmi értékeit, no és az ilyenkor elmaradhatatlan adventi hangulatot, s szerezz be különleges karácsonyi ajándékokat a vásárokon!

Toucan Tourist

A Toucan Tourist utazásszervező és -közvetítő iroda 1997. elején alakult meg azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy újabb színfolttal gazdagítsa a hazai utazási irodák palettáját. A névválasztással (toucan: egy egzotikus, sok színben tündöklő madár) is igyekeztek a sokszínűségét megjeleníteni, hiszen az irodában jelen van minden olyan szolgáltatás, ami egy „klasszikus”utazási irodában megtalálható.

Bel- és külföldi üdülések saját szervezése és közvetítése, bel- és külföldi társasutazások saját szervezése és közvetítése, egyéni szállásfoglalások belföldön és külföldön, repülőjegyek értékesítés (menetrendszerinti, charter, „low cost” – fapados), hajó- és kompjegyek foglalása, rendezvények, konferenciák lebonyolítása, szakmai utak szervezése, gépkocsikölcsönzés, wellness programok, üdülések szervezése, illetve utasbiztosítások értékesítése.

Jó utat kívánunk!

TOUCAN TOURIST bemutatkozó

A Toucan Tourist utazási iroda 1997. elején alakult meg azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy újabb színfolttal gazdagítsa a hazai utazási irodák palettáját. A névválasztással (toucan: egy egzotikus, sok színben tündöklő madár) is igyekeztek a sokszínűségét megjeleníteni, hiszen az irodában jelen van minden olyan szolgáltatás, ami egy „klasszikus”utazási irodában megtalálható.

Bel- és külföldi üdülések, bel- és külföldi társasutazások, egyéni szállásfoglalások belföldön és külföldön, repülőjegyek értékesítés (menetrendszerinti, charter, „low cost” – fapados), hajó- és kompjegyek foglalása, rendezvények, konferenciák lebonyolítása, szakmai utak szervezése, gépkocsikölcsönzés, wellness programok, üdülések szervezése, illetve utasbiztosítások értékesítése.
Untere Donaulände 9, 4020 Linz, Ausztria
toucan@toucantourist.hu
+ 36 70 369 0226
06 (1) 707 4958

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Adventi kirándulás egy személyre reggelivel Alsó-Ausztriába és Dél-Csehországba. 1. éjszaka: Linz, Arcotel Nike**** a Duna jobb partján. 2. éjszaka: Ceské Budejovice, Hotel Clarion Congress****. Buszos utazás

Fontos

Beváltható: 2016.12.08.-ig
Az utazás időpontja: 2016. december 09-11 • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: (06 1) 788 7886 és (06 70) 369 0226 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére