49.000 Ft helyett 30.000 Ft: Tengerparti álom Olaszországban - 7 napos kaland sok fürdőzéssel, San Marino, Róma és Ljubljana megismerésével

Szép Utazás
1 5
3.2 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

30.000 Ft

Ajánlatkérés
Szép Utazás
info@diakutak.com
www.diakutak.com/

Vélemények

J. Korinna

Barátságos, közvetlen csapat, már kétszer voltam velük az Adrián.

G. Gyöngyi

Jó volt a társaság, a francia riviéra meg egyenesen csodálatos!

L. András

Főleg fiataloknak szóló programok vannak.

Az ajánlat leírása

Hagyd, hogy Itália partjai, nevezetességei és szépségei lenyűgözzenek!

Tölts el egy kellemes és igazán kalandos hetet Olaszország felfedezésével, ismerd meg páratlan kincseit, az Örök Várost, Rómát, az egzotikus miniállamot, San Marinót, vagy a pápai államot, a Vatikánt! Mindezt rengeteg fürdőzéssel egybekötve, jó hangulatban, egy emlékezetes kikapcsolódás során!

Szállásod Itália derekán, a csodás Adrián, gyönyörű környezetben, Roseto Degli Abruzziben lesz, sokcsillagos tengerparton, 4 csillagos apartmanban. Privát strandján barnulhatsz, reggelente sportolhatsz, napernyői alatt élvezheted a nyarat, medencéiben is hűtheted magad. A recepción Wi-Fi segítségével szörfölhetsz a neten és korlátozott számban bringát bérelni is lehet.

Program:

  • 1. nap, szeptember 2. (péntek) Gyülekező, indulás, Budapest, Déli pu. (kb. 19.00). További felszállási lehetőségek: Székesfehérvár, Auchan (19.50-20.20); Siófok, Tesco (20.20-20.50); Nagykanizsa, Tesco (21.50-22:20). Kényelmes utazás az éj leple alatt, tengerparti hangulat, zenékkel, filmekkel, megállókkal, pihenőkkel.
  • 2. nap, szeptember 3. (szombat) Reggel, délelőtt San Marinóban ébredünk, szédítő csúcsokat élünk. Egzotikus miniállam, páratlan nagy kilátással! A csoda órákon át tart, majd irány a rosetói part! Délután szállást foglalunk, majd vízbe mártott fejjel, önfeledt élményekben fürdőzünk a tengerben. Este közös ismerkedés a hellyel, ízekkel, esti, éjszakai élettel.
  • 3. nap, szeptember 4. (vasárnap) Egész napos program, saját autóbusszal. Délelőtt útnak eredünk a tájnak, menetközben is csodás hegyek várnak, integetünk a meseszép Gran Sasso d’Italianak! Megérkezve különöset látunk, romvárosban járunk. L’Aquila, ahol a 2009-es földrengés utcáinak ráncai besétálnak élményeink tárházába. Falak közt falatozunk, jóféle borokat kóstolunk. Hegyek, emlékek, hangulatos terek mind velünk les(z)nek. Helyiek is (l)esznek, kin’ állnak, finomsággal kínálnak! „Italiano gelato, gusto vino, prego-prego!” Kora este bemegyünk egy szupermarketbe, majd indulunk szállásunkra vissza.
  • 4. nap, szeptember 5. (hétfő) Szabadprogram.
  • 5. nap, szeptember 6. (kedd) Itália Nizzájában, a fehér homok Mekkájában, fürdőzés Pescarában. Este az utolsó éjszaka kezdete.
  • 6. nap, szeptember 7. (szerda) RÓMAntika fala(ta)it csoportosan vagy egyénileg ízleljük meg! Finom falat a közös kaland. Csoportosan vár a Vatikán, Angyalvár, Piazza Navona, Panthenon, Forum Romanum és a Colosseum. Este érmét rejtő zsebbel útba ejtjük a kutat, és teljesül a vágyunk, a Trevi-kútnál állunk. Egyéni program esetén egész napos szabadprogram. Késő este élményekkel tele indulunk hazafele. (A közös, csoportos városnézésen a fizetős helyeket nem látogatjuk meg belülről! Szabadon dönthetsz, hogy melyik belépős nevezetességet fedezed fel bent. Az időkeret miatt a Colosseum megtekintése a javaslat, amelyhez a hatékony tippet helyben kapod meg.)
  • 7. nap, szeptember 8. (csütörtök) SLOVEn tájra érkezve, Ljublj Anna ébreszt fel! Reggel pár kósza óra, majd indulunk haza.

A csomag tartalma:

  • Utazás autóbusszal
  • 5 nap / 4 éjszaka szállás 5-fős, 2 szobás, teljesen felszerelt, légkondicionált, zuhanyzóval, toalettel rendelkező apartmanokban
  • Utaskíséret

Fontos tudnivalók:

  • +60 € a helyszínen kötelezően fizetendő!
  • Az utazás érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel lehetséges!
  • Étkezés: önellátás (a közelben van étterem)
  • Az apartmanok a kihasználtság függvényében kevesebb fővel is foglalhatók, ennek díja 4 fővel 7,5 € / éj; 3 fővel 10 € / éj; 2 fővel 20 € / éj
  • 6 napos EUB Tengerpart Nívó utasbiztosítás: 500 Ft / fő / nap
  • Tömegközlekedési jegy Rómában (2 db szükséges): 1,5 € / db

Választható programok:

  • L’Aquila romvárosa, utazás autóbusszal: 13 € / fő
  • Pescara, utazás autóbusszal, a városban szabadprogram: 7 € / fő
  • Előbbi kettő együtt csak 15 € / fő
  • Róma, közös, csoportos városnézés, játékok: 5 € / fő)

Jó utat kívánunk!

info@diakutak.com
vorosmargit@yahoo.com

vorosmargit 2016-08-05 Fri 09:24

Tisztelt Cím !

Találtam egy buszos utat, mely tetszik.
A kérdésem , hogy 1 személy is jelentkezhet? A szállásnál nem egészen értem a kétszemélyes apartmanhoz 20Eur/éj van írva, ezt ott a helyszínen kell fizetni?
Továbbá a jelentkezési folyamat hogyan zajlik, ebben kérek segítséget.
Tisztelettel: Vörös Margit
Vörös Margit

 
Alkupon (2016-08-09 Tue 13:16) :
Kedves Érdeklődő!

A kupon ára egy főre van kalkulálva, tehát megvehető az ajánlat egy fő részére. A kétszemélyes apartman árát, tehát 20 Eurot, a helyszínen kell fizetni.
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 250 2350, info@diakutak.com .
+60 € a helyszínen kötelezően fizetendő!

Szép napot!

Üdvözlettel:
Alkupon csapat

Dióhéjban

7 napos kaland egy főnek sok fürdőzéssel az Adriai-tengerben, San Marino, Róma és Ljubljana meglátogatásával. 5 nap / 4 éj szállás közvetlenül az olasz tengerparton, 4 csillagos apartmanban, Rosetóban. Utazás légkondis autóbusszal. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.08.31.-ig
Időpont: 2016. szeptember 2-8 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 250 2350, info@diakutak.com • +60 € a helyszínen kötelezően fizetendő!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére