4.790 Ft helyett 3.490 Ft: Ayurvedikus masszázs egyedi, személyre szabott olajhasználattal a tökéletes testi és lelki harmónia érdekében a belvárosi Lastor Szépségszalonban

Lastor Szépségszalon - Masszázs
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.790 Ft 27% 1.300 Ft
Lastor Szépségszalon - Masszázs
1078 Budapest, István utca 18.
+36-70/942-5560
www.facebook.com/lastor.szalon/?fref=ts

Akció Leírása

Töltődj fel az ősi indiai ayurvedikus masszázzsal a belvárosi Lastor Szépségszalonban!

Az ajánlat tartalma

  • Ayurvedikus masszázs a Lastor Szépségszalonban
  • Személyre szabott masszázs egyedi olajhasználattal

Az ayurvédikus masszázs nem más, mint egy olyan Indiából származó, az embert holisztikus gondolkodásmóddal kezelő masszázsterápia, amely az ősi ayurvédikus tanításokból töltekezik. Lényege, hogy a masszázsra érkező vendég személyiségtípusának megállapításával – egy rövid beszélgetés segítségével – a számára megfelelő masszázsban részesüljön. Az Ayurvéda alaptétele ugyanis, hogy minden ember más, így mindenki egyedi törődést igényel.

A masszázs során a személyre szabott bánásmódot az egyedi olajhasználat biztosítja, hiszen a természet ízeinek gyógyító ereje nyugtatja, hűti, vagy éppen felfrissíti a vendéget egyéni igényeinek és aktuális állapotának megfelelően.

A különböző ayurvédikus testtípusokra használt olajok tehát harmóniába hozzák az adott személyiségtípust mind fizikailag, mind mentálisan. Nem csoda, hogy az ayurvédikus masszázs végeztével a vendégek testileg, lelkileg jobban érzik magukat, harmóniába kerülnek önmagukkal és ez segítségükre lesz a környezettel való egyensúly kialakításában is.

Lastor Szépségszalon

A Lastor Szépségszalon a Városliget sarkánál, a VII. kerületben várja szépülni és felfrissülni vágyó vendégeit. A pihentető masszázsok mellett profi sminktetoválást és csábos műszempillát is készíttethetsz, de körmeid is alapos kezelésben részesülhetnek, sőt, ragyogó új színt is kaphatnak. Választhatsz hőillesztéses hajhosszabbítást is, ha nem vagy megelégedve hajad hosszával.

Legyen szép napod!

1078 Budapest, István utca 18.
+36-70/942-5560

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ayurvedikus masszázs a Lastor Szépségszalonban. Személyre szabott masszázs egyedi olajhasználattal

Fontos

Beváltható: 2016.12.04.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon 06 (70) 942-5560 • Időpont lemondása 24 órával az adott időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére