4.600 Ft helyett 3.190 Ft: 4 alkalmas bérlet csak hölgyeknek a Kamara Fitnessbe, a pilatesen kívül minden órára felhasználható, eddz egy hangulatos, barátságos stúdióban a Deák térnél

Kamara Fitness
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.190 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.600 Ft 31% 1.410 Ft
Kamara Fitness
Budapest, Asbóth u. 20, 1075
info@kamarafitness.hu

Akció Leírása

Élvezd a mozgás örömért barátságos környezetben, a város szívében lévő Kamara Fitnessben!

Az ajánlat tartalma

  • 4 alkalmas bérlet csak nőknek a Kamara Fitnessbe
  • A pilatesen kívül minden órára felhasználható

Ha régóta keresel egy családias edzőtermet, akkor jelentjük, megtaláltad! A Kamara Fitness kizárólag hölgyvendégek előtt nyitott, s felkészült oktatók nagyszerű órákat tartanak különféle műfajokban. Ha kedved tartja, némi felár ellenében a TRX-et is kipróbálhatod, de rengeteg új csoportos óra került fel mostanában az órarendbe, vagyis nem is találhatnál jobb alkalmat a csatlakozásra!

Építsd be a heti rutinodba az edzéseket, s meglátod, a rendszeres, jókedvű mozgás életed minden területére pozitív hatással lesz!

Kamara Fitness

A Kamara Fitness a város minden pontjából jól megközelíthető helyen, a Deák térnél vár Téged is egy kiadós edzésre! Egy hangulatos kis terem a Belváros szívében csak nőknek, ahol nem bámulnak a pasik, nem sugdolóznak a hátad mögött a plázacicák. Nem számít, hány éves, hány kiló, hány centi vagy, mozogsz-e rendszeresen vagy most álltál fel az íróasztaltól, senkinek sem kell megfelelni. Csak te vagy, a sport és a tudat, hogy teszel magadért valamit, hogy jobban érezd magad!

Legyen szép napod!

Budapest, Asbóth u. 20, 1075
info@kamarafitness.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 alkalmas bérlet csak nőknek a Kamara Fitnessbe. A pilatesen kívül minden órára felhasználható. Jól felkészült, lelkiismeretes oktatók. Családias légkör. Bővebb információ: http://www.kamarafitness.hu/

Fontos

Beváltható: 2017.01.20.-ig
A bérlet a beváltás napjától 30 napig érvényes • Amennyiben a karácsonyi időszak, illetve a Kamara Fitness téli szünet időszaka beleesik a 30 napba, az érvényességi idő meghosszabbodik a weboldalon kiírtaknak megfelelően • A kuponnal megvásárolható bérlet valamennyi órára érvényes, kivéve Pilates! • TRX órára minden esetben alkalmanként plusz 500 forintért kiegészítő jegyet kell vásárolni (eszközhasználati díj) • TRX órára előzetesen be kell jelentkezni az info@kamarafitness.hu e-mail címen • Egy ember legfeljebb két Alkupont vásárolhat!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére