45.900 Ft helyett 14.990 Ft: Balinéz energetikai masszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban, Baliról származó relaxációs kezelés elsajátítása, gyakorlati és elméleti képzéssel

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
45.900 Ft 67% 30.910 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Keleti relaxációs technika, egzotikus balinéz masszázs elsajátítása a Buddha Stúdióban

Az ajánlat tartalma

  • Balinéz energetikai masszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban
  • Tanúsítvány
  • Jegyzetek
  • Elmélet távoktatásban, gyakorlat a helyszínen

A tanfolyam tematikája

  • A balinéz masszázs története
  • Javallatok- ellenjavallatok
  • Balinéz test masszázs fogások

Fontos tudnivaló:

  • Az akciós ár nem tartalmazza a 3.000 Ft-os vizsgadíjat, azt a regisztrációt követően megadott számlaszámra előreutalással szükséges teljesíteni (A legördülő menüben kell kiválasztani dátum szerint a tanfolyamot és a megjegyzés rovatba beleírni az alkupon két kódját, a titkos kódot is. A kupont a megadott dátumra lehet igénybe venni.)
  • Az oktatás helyszíne: Budapesten, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve
  • Csak 18 év felettieknek
  • A tanfolyam előképzettség nélkül elvégezhető
  • Szükség esetén angol vagy német nyelvű tanúsítványt is kiállítanak: 2.500 Ft/nyelv

A balinéz masszázs Bali szigetéről származik és rendkívüli relaxációs hatással bír. A nyugalom állapota a különleges technikának köszönhető, a szakember a tenyerét, az alkarját használja.

A modern balinéz masszázs számos keleti technikán alapul. A balinéz masszázs a svéd masszázs, Hawaii (lomi-lomi), az akupresszúra és az indiai ájurvéda aromaterápia kombinációja. Azáltal, hogy a legjobb módszereket válogatták össze, ez a masszázsok gyöngyévé vált. Nagy hangsúlyt kap az energia áramoltatása, a "yin-yang" filozófia, a szeretet, az együttérzés és a megértés, mindezek együttesen alkotják a balinéz masszázs titkát.

A masszázs során elménk és testünk megnyugszik, lelkünk megpihen és univerzális energiával töltődünk fel. A balinéz masszőr mindig egy rövid rituáléval kezdi meg a test „gyógyítását”, amikor is lezárja saját magát a negatív energiáktól és kéri az istenek segítségét az előtte fekvő test-lélek ápolásában.

A balinéz energetikai masszázs hatásai

A balinéz masszázs gyógyhatással rendelkezik, mert stimulálja a test fontos energia pontjait, megnöveli a vér oxigénszállító képességét a belső szervekhez. Megszűnik az izomfájdalom, eltűnnek a migrénes zavarok, alvászavarok és légzési problémák. Ez teszi lehetővé azt az egyensúlyt, ami által jelentősen csökken a stressz, a szorongás, ezáltal serkenti a teljes test és a lélek egészségét.

A mentális relaxáció csak az egyik célja a balinéz masszázsnak, a masszázs célja az is, hogy a feszült izomszövet „megnyugodjon”. Ehhez nyújtanak segítséget a polinéz tengerpart illatai (bali flower, citromfű, szegfűszeg, gyömbér).

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek balinéz masszázsszolgáltatást nyújtani, s egy 60 perces komplett masszázst tudnak végezni.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Balinéz energetikai masszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban. Tanúsítvány. Jegyzetek. Elmélet távoktatásban, gyakorlat a helyszínen

Fontos

Beváltható: 2017.03.23.-ig
A tanfolyam időpontja: 2017.03.23-24. 14:00-20:00 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az alkupon kódjait, a titkos kódot is • http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére