45.000 Ft helyett 24.990 Ft: Őszi gyermekfotózás 6-8 retusált fotóval, több háttérrel és őszi kellékekkel, két szett Zara vagy H&M ruhában, a CreatevaPhoto-tól

Marton Éva fotós
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

24.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
45.000 Ft 44% 20.010 Ft
Marton Éva fotós
1041 Budapest Szigeti József u. 2-4.
www.facebook.com/creat.eva.5?fref=ts

Akció Leírása

Készíttess profi fotókat szemed fényéről őszi hangulatban!

Az ajánlat tartalma

  • Őszi gyermekfotózás profi környezetben
  • Időtartam: 60 perc
  • H&M, Zara ruhák
  • Két szett ruha
  • Többféle háttér, őszi kellékek
  • 6-8 retusált fotó

Mindenki szeretne minél több fotót megőrizni gyermekéről, de a lurkók gyakran nem szeretik, ha fotózzák őket, illetve az is fontos, hogy olykor egy tapasztalt fotós, fotóművész profi körülmények között készíthessen néhány igazán maradandó képet gyerkőcödről!

Ajánlatunkkal most Marton Éva fotóművész műtermében készíttethetsz őszi hangulatú képeket gyermekedről, aki garantáltan élvezni fogja a fotózást, hiszen különféle ruhákban és hátterek előtt, valamint őszi kellékekkel pózolhat, így minden egyes képnek valóságos története lesz.

A végeredmény pedig sok-sok őszinte, kiváló kép, amely visszaadja gyermeked személyiségét, s még sok év múlva is elmosolyodtok majd, ha előveszitek őket. A csomag része 6-8 retusált fotó is, amelyek kiválóan alkalmasak például arra is, hogy látványos vászonképet vagy falinaptárt készíttess belőlük karácsonyra!

A fotóművész Marton Éva szavai

„A fotózás számomra nem csak a képek komponálásának művészetét és a kreativitás kibontakozását nyújtja, hanem olyan örömforrás, ami abban teljesedik ki, hogy adhatok másoknak. Olyan embereknek, akiknek nincs önbizalmuk, akik nem mernek idegenek előtt pózolni, akiknek régóta nincs egy jó fotójuk magukról.

Akik megtalálnak engem, nem modellek, nem tökéletesek, nem hírességek, hanem hétköznapi emberek. Izgatottan, feszengve érkeznek, és egy óra múlva jókedvűen, régi ismerősként távoznak. Nem mellesleg jó néhány fotóval együtt, amelyekkel végre elégedettek. Amiken nincs tokájuk, nem nagy az orruk, nincsenek hurkák a hasukon, nincsenek pattanások az arcukon. Mégis ők maguk. Ezeket a képeket az unokáik is látni fogják, és büszkék lesznek a nagymamira, nagypapira.

A fotózás profi műteremben, de mégis bizalmas, nyugodt körülmények között történik. A profi felszerelésről gondoskodom, a képek beállítását előre megbeszéljük, különböző színű hátterek közül választhatsz.

A fotózás során folyamatosan láthatod a képeket, és közben megbeszéljük, melyik beállítás áll Neked a legjobban, hogyan folytassuk a munkát.

A tökéletes összhang eléréséhez kérheted Akkad Tímea sminkmester segítségét, aki akár hétköznapi, alkalmi, vagy művészi fotózáshoz is tökéletes sminket tud számodra készíteni. A sminkelést is előre egyeztetjük.

Az elkészült fotókat dvd-n átadom Neked, illetve megbeszélés után eldöntjük, melyeket retusáljuk.”

Legyen szép napod!

1041 Budapest Szigeti József u. 2-4.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Őszi gyermekfotózás profi környezetben. Időtartam: 60 perc. H&M, Zara ruhák. Két szett ruha. Többféle háttér, őszi kellékek. 6-8 retusált fotó

Fontos

Beváltható: 2016.11.01.-ig
Felhasználható: 2016. október 8-9-én • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 681 3449 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére