4.500 Ft helyett 2.790 Ft: Specchiasol Cotifibra bélradír ívótasak 12 db-os kiszerelésben, mely hozzájárul az emésztő- és a bélrendszer egészséges működéséhez, segíthet a testsúly csökkentésében

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.790 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.500 Ft 38% 1.710 Ft

Akció Leírása

Prebiotikum
Elsősorban tápanyagként szolgálnak a hasznos bélbaktériumok számára, amelyek így teljes kapacitással végezhetik munkájukat. Az egészséges bélflóra helyreállítását a hasznos bélbaktériumok, probiotikumok végzik, de hogy maximálisan kifejthessék hatásukat, prebiotikumokra is szükség van. Ezek a természetes tápanyagok, rostok biztosítják a hasznos baktériumok táplálékát, zavartalan és megfelelő számú szaporodását, helyes működését. A káros baktériumok kiszorítása mellett segítik a vitaminok, ásványi anyagok felszívódását, javítják az emésztést, csökkentik a magas koleszterinszintet, és megkötik a méreganyagok nagy részét. Megnövelik a B7 és B12 vitamin, illetve a K-vitamin mennyiségét, hozzájárulnak a vércukorszint normalizálásához, a rákkeltő anyagok megkötéséhez.


Specchiasol Cotifibra bélradír 12 db ívótasak
Kivi rostokkal, kivi pektinnel, rövidláncú prebiotikus rostszálakkal és actinidin enzimmel.
Minden reggel 1 ivótasak a szélsőséges emésztési zavarok ellen!
A Cotifibra „leradírozza” a bélfalat, szabályozhatja a bélműködést a székrekedéstől, hasmenéstől, aranyértől vagy az irritábilis bél szindrómától szenvedő embereknél. Kiegészítő terápia diverticulosis és bélgyulladás estén.

Hatása:

  • A Cotifibra támogatást nyújt a fogyni vágyóknak, a gyomorban teltségérzetet vált ki, növelheti a tápanyag felszívódást, gyorsítja az emésztést és csökkentheti a méreganyag telítettséget.
  • Csökkentheti koleszterinszintet, enyhíti a belek túlérzékenységét, stabilizálja a vércukorszintet és megelőzheti az epekő kialakulását.
  • Elősegítheti az ásványi anyagok, különösen a kalcium és a magnézium felszívódását.
  • Fedezi a napi rostbevitelt
  • Kezeli a szélsőséges emésztési zavarokat(hasmenés-székrekedés)
  • IBS, Diverticulosis, Bélgyulladás és aranyér esetén
  • Csökkentheti koleszterinszintet
  • Enyhíti a belek túlérzékenységét
  • Stabilizálja a vércukorszintet (II. típusú diabétesz)
  • Elősegítheti a testsúly csökkentését
  • Megelőzi az epekő kialakulását
  • Elősegítheti a kalcium és a magnézium felszívódását

Adagolási javaslat: napi 1 ívótasak, lehetőleg reggel, egy legalább 12 napos alkalmazási ciklus keretében.
A termék tisztán vagy gyümölcslében feloldva, illetve joghurtban elkeverve fogyasztható.
Alkalmazható: gyermekek 2 éves kor felett, cukorbeteg, liszt – és laktóz érzékeny személyek, illetve terhesség esetében is. 100%-osan természetes hatóanyagokkal, mesterséges színezék nélkül.

Összetétel: minden tasakban 7 gramm! Rövid láncú Fructo oligoszacharid+kivi (Actinidia chinensis) rostok, kivi pektin, kivi actinidin enzim és C-vitamin. Felhasználási javaslat: napi 1 ívótasak, lehetőleg reggel éhgyomorra, egy legalább 12 napos alkalmazási ciklus keretében. A termék tisztán vagy gyümölcslében feloldva, illetve joghurtban elkeverve fogyasztható.

Minimumkúra-maximumkúra: A kúraidő minimum 60, maximum 120 nap. A kúraidők között legalább 30 napos szüneteket kell tartani. A termék tasakokra porciózza a napi adagot, amit reggel éhgyomorra önmagában a legjobb elfogyasztani, nagyon kellemes íze van.


Kiszerelés: 12x60ml ívótasak /doboz/12 napi adag

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Specchiasol Cotifibra bélradír ívótasak 12 db-os kiszerelésben. A készítmény összetevői (kivi pektin, kivi actinidin enzim, rövid láncú Fructo oligoszacharid+kivi (Actinidia chinensis) rostok, C-vitamin) hozzájárulhatnak az emésztő- és a bélrendszer egészséges működéséhez, segíthetnek a testsúly csökkentésében. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére