44.500 Ft helyett 26.990 Ft: Fedezd fel az őszi Prágát, pihenj egy hajószállodában, 3 nap/2 éjszaka reggelivel 1 személyre, buszos utazással és csoportvezetővel, november 4-7. között

Szép Utazás
1 5
3.2 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

26.990 Ft

Ajánlatkérés
Szép Utazás
info@diakutak.com
www.diakutak.com/

Vélemények

J. Korinna

Barátságos, közvetlen csapat, már kétszer voltam velük az Adrián.

G. Gyöngyi

Jó volt a társaság, a francia riviéra meg egyenesen csodálatos!

L. András

Főleg fiataloknak szóló programok vannak.

Az ajánlat leírása

Őszi kalandok a cseh fővárosban, Prágában, hangulatos szállás a Moldva folyón a Diákutak jóvoltából

Az ajánlat tartalma

  • Őszi kirándulás Prágában, szállás egy hajószállodában 1 személyre
  • Ellátás: reggeli
  • Elhelyezés kétágyas, zuhanyzós szobában
  • Buszos utazás
  • Csoportvezetés

Igazán különleges prágai kiruccanást kínálunk most Nektek nagyszerű áron! Valóságos ringató élményben lesz részetek, ha beneveztek erre a városnézésre, a szállásotok ugyanis a Moldva folyón, egy különleges hajószállodában lesz, s a programokról sem kell gondoskodnod, hiszen végig profi csoportvezető kísér majd Titeket, de persze szabadprogramra is lesz lehetőség. Lássuk hát, mi vár Rátok november 4-7. között Prágában!

Érkezés után Kutna Hora csonttemplomát tekintitek meg belül, majd kellemes sétát tesztek a Szent Borbála katedrális körül. Prágában egyéni vagy közös városnézés profi idegenvezetővel, ekkor felfedezhetitek a város minden szépségét! Este elfoglaljátok a szállást, foglaljuk, majd szabad- vagy közös programmal folytatjátok a kalandot: vacsora, séta a belvárosban vagy bulizás Közép-Európa zenei fellegvárában, az 5 szintes Karlovy Laznében.

Szombaton a svédasztalos reggelit követően egész napos fakultatív élményekben lehet részetek, elsőként vár a Krusovice gyár, majd a mintegy 1,5 órás látogatást követően irány a meseszép Karlovy Vary!

Vasárnap a reggeli után bepakoltok a buszba, majd egyéni vagy közös, idegenvezetős városnézés következik. Ha utóbbira voksoltok, a várnegyedet fedezhetitek fel, onnan pedig sok érdekességet megtekintve egészen a „Kis oldalig” és a Károly-hídig juthattok el, megcsodálva Prága Pazar történelmi emlékeit.

Este kulináris csemege búcsúzóul közös, élményzáró vacsora és sörözés egy hangulatos étteremben vadas knédlivel, ínycsiklandó ribizli szósszal és sörrel.

A jó hangulat és a történelmi-kulturális értékek kedvelőinek kihagyhatatlan őszi program Prága, az ezer torony városa, Te se maradj ki belőle!

Választható kalandok

  • Prágai városnézés profi idegenvezetővel az 1. és a 3. napon, időtartama kb. 4 óra/nap (150 Czk/fő)
  • Krusovice sörgyárlátogatás (felnőtt: 170 Czk/fő, diákkal: 120 Czk/fő)
  • Karlovy Vary csodái, meseszép utazás (300 Czk/fő)
  • Közös vasárnapi élményzáró vacsora (170 Czk/fő)

Indulás

  • Budapest, Blaha Lujza tér, éjjel 01.00 óra

Vidéki felszállási lehetőségek

  • Tatabányai pihenő (57-es km, kb. 02.30-02.45)
  • Győr, Arrabóna pihenő (119-es km, Agip/OMV, kb. 03.30)
  • Mosonmagyaróvár, Mol-Marché-kút (162-es km, kb. 03.50-04.00)
  • Indulás előtt 3 nappal az autóbuszok számával, csoportvezetők nevével és elérhetőségével még egyszer elküldik Neked a gyülekezők helyét és időpontját e-mail-ben!

Diákutak Utazási Iroda

A Diákutakkal nemcsak diákok, hanem felnőttek is utazhatnak. Az exkluzív szállások helyett előtérben állnak a kalandok, a kedvező árak, de az utazás és a választott hotel természetesen kényelmes, az autóbuszokkal is biztosan meg lesztek elégedve, ha a Diákutakat választjátok. Elsősorban városnézések, adriai vakációk és olaszországi kiruccanások találhatók a kínálatban, de találsz balkáni körutat is, ha valami különlegesebb élményre vágysz.

Jó utat kívánunk!

info@diakutak.com
geresii@freemail.hu

geresii 2016-10-16 Sun 15:44

Tisztelt Iroda!
Ez a kirándulás nekem nagyon tetszik. Érdeklődöm, hogy terveznek-e ugyanilyet az adventi időszakban is? Nagyon szeretnénk a barátnőmmel elmenni és szívesen választanánk az Önök irodáját.
Várom válaszukat mihamarabb.
köszönettel, Géresi Ildikó

 
Alkupon (2016-10-17 Mon 15:29) :
Kedves Vásárló!

Köszönjük megkeresését.
Sajnos azt nem tudjuk garantálni, hogy ez az ajánlat lesz-e majd az adventi időszakban, de hasonló utak mindig szoktak lenni.

Üdvözlettel: Alkupon csapat

Dióhéjban

Őszi kirándulás Prágában, szállás egy hajószállodában 1 személyre. Ellátás: reggeli. Elhelyezés kétágyas, zuhanyzós szobában. Buszos utazás. Csoportvezetés

Fontos

Az utazás időpontja: 2016. november 4-7 • Az Alkupon megvásárlását követően jelentkezésedet 2 napon belül a Veled együtt jelentkezők adataival és a kuponok kódjával (és aktiváló kódjaival) együtt az alábbi linken küldd meg: • Utasbiztosítás díja 4 napra: 2.000 Ft/fő • Belvárosi hajószállodában történő elhelyezés díja 2 éjszakára: 3.000 Ft/fő • Kötelező program: Kutna Hora autóbusszal, csonttemplombelépővel: 100 Cseh Korona/fő • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére