4.090 Ft helyett 2.490 Ft: Ha nincs időd növényeidről gondoskodni, vagy egyszerűen csak egy kicsit feledékeny vagy és elfelejted őket rendszeresen öntözni, akkor itt a tökéletes megoldás - Aqua Loon öntöző gömbök

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.490 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.090 Ft 39% 1.600 Ft

Akció Leírása

Ha belefáradtál már növényeid öntözésébe, vagy nincs időd gondoskodni róluk, vagy egyszerűen csak egy kicsit feledékeny vagy és elfelejted őket rendszeresen öntözni, akkor van egy tökéletes megoldásunk számodra. Bemutatjuk a forradalmi és innovatív Aqua Loon öntöző gömböt, virágaid könnyű és erőfeszítés nélküli öntözésének eredeti és mókás alternatíváját.

Az Aqua Loon rendkívül hasznos és egyszerű használni. Csak töltsd fel a gömböt vízzel, és erőteljesen nyomd a kaspóban található földbe. Az Aqua Loon öntöző rendszer felfogja a talajban található oxigént, és mindig annyi vizet biztosít, amennyire növényeidnek szüksége van. Az Aqua Loon üveg öntöző gömböt úgy tervezték, hogy lassacskán csepegtetve lássa el vízzel a növényeidet maximum tíz napos időintervallumban. Ez az automata öntözőrendszer tökéletes növényeid öntözésére ha nyaralni mész, vagy ha távol kell lenned otthonról. Így azzal a tudattal mehetsz el otthonról, hogy növényeid jó néhány napig meg fogják kapni a szükséges vízmennyiséget.

Az Aqua Loon öntöző gömb nemcsak rendkívül kényelmes, de ugyanakkor kitűnő dekoráció is vonzó és innovatív külsejének köszönhetően. Az Aqua Loon az elegancia és csillogás varázslatát nyújtja növényeidnek, miközben ellátja őket a növekedésükhöz és fejlődésükhöz szükséges vízzel. 

Mire vársz még? Öntözd és dekoráld növényeidet az Aqua Loon üveg öntöző gömbbel!

Tudnivalók:

  • A csomag tartalmaz 2 öntözőgömböt
  • Kézzel készültek
  • Kékes tónus
  • Kb. teljes magassága: 29 cm (a cső hossza: 20 cm + a gömb átmérője: 9 cm)
  • Az öntözőgömbben tárolt víz kb. 10 napra elegendő
  • Mindenféle beltéri és kültéri növényhez használható
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Aqua Loon öntöző gömbök. Csak töltsd fel a gömböt vízzel, és erőteljesen nyomd a kaspóban található földbe. Az Aqua Loon öntöző rendszer felfogja a talajban található oxigént, és mindig annyi vizet biztosít, amennyire növényeidnek szüksége van. A csomag tartalmaz 2 öntözőgömböt. Kb. teljes magassága: 29 cm (a cső hossza: 20 cm + a gömb átmérője: 9 cm). Az öntözőgömbben tárolt víz kb. 10 napra elegendő. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére