4.000 Ft helyett 2.690 Ft: Erba Vita Newcap samponok zsíros, száraz hajra vagy gyakori használatra, prebiotikum alappal, parabén, szilikon, kőolaj és színezőanyag nélkül

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.690 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.000 Ft 33% 1.310 Ft

Akció Leírása

Ápold hajadat és fejbőrödet a számodra legmegfelelőbb, káros anyagoktól mentes Erba Vita Newcap samponnal!

Az ErbaVita laboratóriumaiban fejlesztett hajápolók hyaluronsav és prebiotikum alappal készülnek. Ugyanakkor parabén, szilikon, kőolaj, SLES, SLS és színezőanyag, valamint allergizáló illatanyagokat nem tartalmaz!

A samponok bőrgyógyászatilag teszteltek, és kizárólag szerves növényi összetevőket tartalmaznak. Az ErbaVita laboratóriumaiban tudatosan keresik a zöld megoldásokat az előállítás során, és soha nem végeznek teszteléseket állatokon. A végeredmény egy különösen gyengéd emulziós bázis szerves összetevőkkel megpakolva, ami a hatásfokban is megmutatkozik!

Prebiotikumok és hyaluronsav

A prebiotikumok a haj és fejbőr természetes fiziológiai egyensúlyáért felelnek. Szabályozzák a fejbőr pH-értékét és megerősítik a hajhagymák földágyát. A hyaluronsav a haj gyökeréig hatol, intenzív hidratáló hatást fejt ki, visszaadja hajkoronád egészségét és fiatalságát.

Erba Vita Newcap sampon zsíros hajra

  • Hyaluronsav, prebiotikumok, bojtorjánnal és cédrus felhasználásával. Csökkenti a túlzott faggyútermelést, ezáltal könnyedséget és tartást ad a hajnak.

Erba Vita Newcap sampon száraz hajra

  • Hyaluronsav, prebiotikumok, búzavirág és aloe felhasználásával.Köszönhetően a gazdag és krémes állagának, táplálja és könnyen fésülhetővé teszi a hajat, amely visszaszerzi puhaságát és fényét. Javítja a sérült hajszálakat.

Erba Vita Newcap sampon gyakori használatra

  • Hyaluronsav, prebiotikumok, mandula és avokádó kivonat felhasználásával. Vitalitást és ragyogást ad a hajnak. Használata javallott gyermekeknek is.

Opciók

  • Erba Vita Newcap sampon zsíros hajra
  • Erba Vita Newcap sampon száraz hajra
  • Erba Vita Newcap sampon gyakori használatra

Legyen szép napod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Erba Vita Newcap samponok zsíros, száraz hajra vagy gyakori használatra. Prebiotikum alappal, parabén, szilikon, kőolaj és színezőanyag nélkül

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére