4.000 Ft helyett 2.590 Ft: Tao alapelőadás sava-borsa DVD-n az Érintés Hatalma központtól, fedezzétek fel az érzékiség hatalmát és sajátítsátok el az alapvető technikákat

Az Érintés Hatalma
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.590 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.000 Ft 35% 1.410 Ft
Az Érintés Hatalma
1095 Budapest, Soroksári út 132. (Canada Hotel)
06 (20) 485 1296
azerinteshatalma.hu/

Akció Leírása

Ha érdekel a szexuális masszázs és a tao világa, de nem tudsz vagy nem mersz elmenni az előadásra, ismerkedj meg ezzel a csodás világgal DVD-n!

A több ezer éve szégyenletes és elhallgatandó tabunak ítélt szexualitás sokak számára a mai napig egy mumus, pedig nem kellene annak lennie. A tao ezt a hozzáállást, rossz beidegződést igyekszik feloldani, de ha úgy érzed, nem állsz készen arra, hogy élőben ismerkedj meg a tanításokkal és egy teljesen új nézőponttal, rendeld meg a DVD-t az Érintés Hatalma központtól!

A DVD-n sz lesz az ismerkedéstől a valódi biztonságot adni képes párkapcsolat, család kialakításán át, a szenvedély mindent átható erejének segítségével a teljes alaptechnikai sor bemutatásáig és a konklúzióig! Mire a végére érsz, garantáltan más szemmel nézel majd életedre, párodra, saját szexualitásodra!

Az Érintés Hatalma filozófiája

„Amiről ezek az előadások szólnak, az a tűz! A vágy, ami nem a soron következő orgazmusig szól, hanem örök. A szenvedélyről, ami nem ér véget. A borzongásról, amitől egyszerre fázik és melege van. Testek és lelkek kavargó táncáról, az extázisról. Az extázisról, ami egy körforgás. Amitől nem tud eltelni. Amit folyamatosan újra és újra kíván. A leggyengédebb érintések, simítások, mozdulatok hatására olyan dolgokat tesz és élvez, amitől másnap, ha rá gondol, talán még el is pirul. Ahhoz, hogy ezt átélje, egy megváltozott tudatállapotba kell kerülnie.

Jelenkorunk szexualitása a legtöbb esetben az önzőségen alapul. Szex közben az emberek többsége saját magával foglalkozik, saját vágyai kielégítésére törekszik, saját magára figyel. Ez így egyszerűen nem működik. Ezeken az előadásokon a technikák mellett a legfontosabb alaptételt is el lehet sajátítani: egymás szolgálatát. Ettől lesz egyedi a szex, és ami még fontosabb, maga a párkapcsolat is. Így lehet egymás istenévé, istennőjévé válni. Ebből lesz egy kerek egész.”

Legyen szép napod!

1095 Budapest, Soroksári út 132. (Canada Hotel)
06 (20) 485 1296

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Tao alapelőadás sava-borsa DVD-n az Érintés Hatalma központtól. A DVD tartalma: az ismerkedéstől a valódi biztonságot adni képes párkapcsolat, család kialakításán át, a szenvedély mindent átható erejének segítségével a teljes alaptechnikai sor bemutatásáig és a konklúzióig!

Fontos

Beváltható: 2016.11.16.-ig
Az Alkupon megvásárlása után a kuponodat, illetve a postacímedet küldd el a dom.peter.vamos@gmail.com e-mail címre, hogy postázni tudják a DVD-t! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére