39.900 Ft helyett 29.900 Ft: Vigadj, mulatozz, Gyulán mennyei ízek és izgalmas programok várnak - 3 nap 2 főnek reggelivel, látványdisznótorral, ételkóstolással

Jázmin Panzió és Gesztenyés Vendégház
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

29.900 Ft

Ajánlatkérés
Jázmin Panzió és Gesztenyés Vendégház
5700 Gyula, Pacsirta u. 5.
jazmin-panzio.hu

Vélemények

L. Mátyás

Parkolni a panzió előtt lehet, egyébként a szállás rendben volt.

T. Linda

Kényelmes, barátságos panzió.

B. Aladár

Ár-érték arányban kiváló!

Az ajánlat leírása

Tapasztaljátok meg Ti is a disznóvágás semmi máshoz nem fogható hangulatát!

Gyulát híres vára és fürdője, virágos környezete, rendezett terei, sétányai és barátságos miliője egyaránt tökéletes úti céllá teszik. Most ráadásul nem csak nevezetességei miatt érdemes útra kelnetek errefelé, hiszen a város megismerése mellett egy különleges látványdisznótor is színesíti programotok! A mulatság részeként bepillanthattok a finomságok készítésének folyamatába és ínycsiklandozó ízek várnak Rátok!

Szállás: a Jázmin Panzióban vagy a Gesztenyés Vendégházban, vagy azonos kategóriájú és elhelyezkedésű egyéb gyulai apartmanházban történik.

A Jázmin Panzió és a vadonatúj Gesztenyés Vendégház egyaránt csendes, barátságos környezetben, a népszerű Várfürdő közelében kínál mindehhez ideális szálláshelyet. Szobáik tévével és fürdővel egyaránt felszerelve szolgálják nyugodt és kényelmes pihenéseteket.

Íme, a programkínálat:

  • 1. nap: Érkezés egyénileg 14 óra után a szálláshelyre, majd szabad program.
  • 2. nap: Díjmentes transzfer a szállásról a program helyszínére a disznótor napján, reggel 7 órakor. Látványdisznótor szakavatott hentesmesterek vezényletével, az autentikus Csaba Parkban. (Részletes információk a programról a www.csabapark.hu oldalon olvashatók.) Díjmentes transzfer a program helyszínéről a szálláshelyre 15 órakor. Este szabad program.
  • 3. nap: Reggeli a szálláshelyen. A szállás elhagyása 10 óráig.

A disznótoros program menete részletesen:

  • Köszöntő Csabai disznótoros pálinkával és pogácsával
  • A Kolbászudvar Látogatóközpont (Kolbászmúzeum, Kolbászműhely, étterem) megtekintése, a hagyományos kolbászkészítés eszközeinek és módszereinek bemutatása
  • Az „Óriások Konyhája” tematikus park ügyességi elemeinek megtekintése és kipróbálása
  • Reggelire tepertő és hagymás vér fogyasztása
  • A sertés feldolgozása szakavatott hentesmesterek által (pörzsölés, mosás, bontás, darabolás) a Kolbászudvar Látogatóközpont udvarán. A feldolgozás folyamatát a Főböllér anekdotákkal színesítve mutatja be, a vendégek megismerhetik a csabai kolbász készítésének titkait.
  • Többszöri forralt bor- és tea-kínálás
  • Disznótoros ebéd, választási lehetőséggel: kiszely vagy orjaleves; kóstolótál (kolbász, hurka, cigánka, hagymás burgonya, párolt káposzta), vagy töltött káposzta, vagy sültes tál (sertéssült, hagymás burgonya, csabai savanyúság)

Jó utat és jó étvágyat kívánunk!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap / 2 éj 2 főnek a Jázmin Panzióban vagy a Gesztenyés Vendégházban, Gyulán;. A második napon különleges látványdisznótor ételkóstolással (üdvözlésképpen pogácsa és pálinka, aztán disznótoros reggeli és ebéd, forralt bor és tea), a harmadik napon reggeli;. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.04.28.-ig
Választható időpontok: 2017. március 10-12. (péntek - vasárnap), március 12-14. (vasárnap - kedd) - a programok jelentkezői létszámtól függetlenül indulnak • Húsvétkor (április 14-17. között) az akciók teltház miatt nem vehetők igénybe • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (70) 454 1959, info@jazmin-panzio.hu • Idegenforgalmi adó: 450 Ft / fő / éj

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére