3.990 Ft helyett 2.490 Ft! Popcorn, Cola, egy izgalmas film és már indulhat is a mozizás! Szerezd be ezt a praktikus, kanapé karfájára helyezhető tálcát, ami egyben egy távirányító és újságtartóval megáldott 6 zsebes rendszerező!

Raktáron
Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.000 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.990 Ft 75% 2.990 Ft

Akció Leírása

Olyan jó, amikor nem kell messzire nyúlni egy pohárért tévézés közben, vagy órákon át keresgélni a kapcsolót!  Gyakran felforgatod az egész ülőgarnitúrát, mert nem találod a távirányítót? Az üdítőd sosincs jó helyen, mindig kiöntöd, aztán pedig órákon át takarítod? A szemüveged is mindig elveszik a párnák között? Ne idegeskedj, mert mostantól egyszerűen megtalálod a naponta keresett tárgyaid! Ma elhoztunk számodra egy olyan praktikus kis találmányt, mely a mindennapok során nélkülözhetetlen kiegészítője lesz otthonodnak. Egy kanapé karfájára rakható tálcát, mely egy rendszerező, távirányító és újságtartó is egyben!

Rend a lelke mindennek!

Többé nem kell keresgélni kedvenc könyved vagy újságod, mert végre minden egy helyen, ebben a fantasztikus kanapé rendezőben lesz! Egy pakkban tárolhatod a számodra fontos dolgokat, így minden csak egy karnyújtásnyira lesz tőled! Nem kell szekrény, sem pedig polc, azok úgyis mindig olyan elérhetetlenek, elég csak ez a rendszerező, amiben minden szükséges dolog elfér. A tároló 6 különböző méretű rekesszel rendelkezik, amelyben távirányítót, újságot, könyvet, vagy akár szemüveget is tárolhatsz. Így nem lesz több veszekedés a családban, mert mindenki egy helyre fogja pakolni a fontos dolgokat! Sőt a karfa tálcának köszönhetően bármilyen poharat vagy kisebb rágcsálnivalót elhelyezhetsz rajta. Könnyen felhelyezheted a kanapé, heverő vagy a fotel oldalára.

Tudnivalók:

  • A tálca mérete: 29 cm (hossz.) x 17 cm (szélesség)
  • Lelógó oldalainak mérete: 31 x 21 cm
  • A tároló részei: 2 közepes zseb, 1 nagy zseb pl. újságnak, 3 kis zseb távirányítóknak
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Praktikus, könnyen használható karfa tálca és kanapé rendező. Ülőgarnitúrára, heverőre és fotelre is felhelyezhető. A tálca mérete: 29 cm (hossz.) x 17 cm (szélesség). A tároló részei: 2 közepes zseb (pl. szemüvegnek), 1 nagy zseb (pl. újságnak), 3 kis zseb (pl. távirányítóknak). Szín: fekete. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal 3-7 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

A termék csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre raktárunkban.

14 napos elállás indoklás nélkül(higiéniás termék esetén, a 14 napos elállás nem lehetséges). Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, PayPal
Visa, MasterCard, PayPal

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére