39.200 Ft helyett 25.900 Ft: Borozgatós kikapcsolódás Badacsonyban, 3 nap 2 éjszaka 2 személy részére félpanzióval és borkóstolóval az Andreas Wellness és Borházban

Andreas Panzió
1 5
4.1 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

25.900 Ft

Ajánlatkérés
Andreas Panzió
8263 Badacsonytördemic, Debreceni Gyula utca 4.
06 (20) 9912 029
www.badacsony-szallas.hu/

Vélemények

M. Rudolf.

Takaros, barátságos kis panzió, a célnak tökéletesen megfelel, úgyis inkább kirándulni voltunk egész nap. De jól esett hozzájuk visszatérni este, fáradtan, ráadásul finom falatok vártak.

H. Mihály

Mi ősszel voltunk már, de strandszezonon kívül is rengeteg látnivaló van, főleg a táj. Máris visszavágyunk!

R. Helga

A Badacsonyt nem kell bemutatni, mesés környezetben pihenhettünk, a szobák és az ágyak kényelmesek voltak, igaz, többnyire inkább kirándultunk vagy a Balatonban pancsoltunk.

Az ajánlat leírása

Kiránduljatok az ősszel és télen is mesés Badacsonyban, a Balaton északi partján és igyatok finom borokat az Andreas Wellness és Borházban!

Az ajánlat tartalma

  • 3 nap/2 éjszaka 2 személy részére a badacsonytördemici Andreas Wellness és Borházban
  • Ellátás: félpanzió
  • Elhelyezés: jól felszerelt kétágyas szobában
  • Borkóstoló, borismertető
  • Igény szerint beavatás a borkészítés rejtelmeibe

Gyermekkedvezmények

  • 1 gyermek 0-tól 3 éves korig szülőkkel egy ágyban ingyenes
  • 3-14 éves korig (pótágyon): 9.000 Ft

Magyarország egyik legszebb táján, a Badacsony-hegy lábánál, a Balaton északi partjánál található ez a csendes kis falu, Badacsonytördemic, ahol minden adott a zavartalan pihenéshez, de a környék is rengeteg nagyszerű programmal kecsegtet.

Csodálatos fekvése, a Balaton közelsége minden évszakban, így ősszel és télen is vonzza a kikapcsolódásra vágyókat. A sportot kedvelők kirándulhatnak, túrázhatnak, kiépített kerékpárút várja a kerekezőket, emellett lovas túrák, sétahajózás, vízisportok, tenisz, minigolf, horgászat, kitűnő badacsonyi borok kóstolása, múzeumok sokasága teszi színessé a programot, nem is beszélve az Európában egyedülálló kőtengerről a Káli-medencében, amely valóságos geológiai különlegesség.

Fedezzétek fel ősszel vagy december elején ezt a varázslatos környéket, amely kétség kívül egyike hazánk legszebb tájainak!

Andreas Wellness és Borház

Az Andreas Wellness és Borház barátságos környezetben várja a pihenésre vágyó vendégeket. A Badacsonytördemicen található szálláshelyen fantasztikus borokat kóstolhatsz, feltöltődhetsz a wellness részleg szolgáltatásaival, szaunázhatsz vagy épp benevezhetsz egy frissítő masszázsra. Az Andreas Wellness és Borház kiváló kiinduló pontja a badacsonyi kirándulásoknak, a személyzet pedig szívesen ad útmutatást, merre érdemes indulnod, hogy igazi csodákat láss!

Jó utat kívánunk!

8263 Badacsonytördemic, Debreceni Gyula utca 4.
06 (20) 9912 029
Nyitva tartás: 0-24

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap 2 éjszaka 2 személy részére félpanziós ellátással a badacsonytördemici Andreas Wellness és Borházban. Elhelyezés jól felszerelt kétágyas szobában. Borkóstoló, borismertető. Igény szerint beavatás a borkészítés rejtelmeibe

Fontos

Beváltható: 2016.12.22.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes szobafoglalás szükséges telefonon: 06 (20) 9912 029 • Hétvége és kiemelt ünnepek felára 3.000 Ft/kupon • Egy alkalommal több Alkupon is beváltható • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére