3.890 Ft helyett 2.690 Ft: Gengszter bögre nem csak maffiózóknak és bűnözőknek

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.690 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.890 Ft 31% 1.200 Ft

Akció Leírása

Az 1920-as években Chicagóban a szervezett bűnözést a hírhedt gengszter Al Capone vezette. Több millió dolláros birodalmon uralkodott vasmarokkal, és családjának mintegy ezer tagja volt. Az amerikai olasz maffiába kezdetben csak szicíliai származású emberek tartozhattak, olyanok akiknek felmenőik szicíliaiak voltak. Ahhoz, hogy valaki a Cosa Nostra tagja lehessen legalább egy befutott embernek, a család egyik tagjának kellett ajánlania, és végre kellett hajtania egy elrendelt gyilkosságot a főnök akarata szerint. Ha sikerrel járt egy rituális szertartáson beavatták, ahol az ujját megszúrták, vérét Szűz Mária vagy szentek képére csepegtették, a kártyát meggyújtották majd a kezébe adták, és hűséget eskettek vele: Úgy égjen a lelkem a pokol tűzében, ahogy ez a kártya ég, ha megszegem az eskümet. Akár igazi gengszter vagy akár csak wannabe, a gengszter bögre nélkülözhetetlen kiegészítője lehet a konyhádnak, íróasztalodnak.

Tudnivalók: 

  • Minőségi kerámia bögre
  • Mosogatógépben mosható (az álarc nélkül)
  • Leveheted a maszkját
  • Az álarc tovább tartja melegen az innivalódat
  • Mérete: átmérő 8 cm, magasság 9,5 cm
  • Kapacitás (ml): 340
Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gengszter bögre. Minőségi kerámia bögre. Mosogatógépben mosható (az álarc nélkül). Leveheted a maszkját, de ha rajta van, akkor tovább tartja melegen az innivalódat. Mérete: átmérő 8 cm, magasság 9,5 cm. Kapacitás (ml): 340. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére