385.790 Ft helyett 299.990 Ft: Szilveszter Cipruson, 5 nap/4 éjszaka 2 személy részére félpanzióval, gálavacsorával, repülőjeggyel, illetékkel a Budavár Tours jóvoltából

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Bpudapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Köszöntsétek az új esztendőt egy fantasztikus vakációval Ciprus mesés szigetén!

Cipruson a török, görög, muzulmán és keresztény hatások keveréke a mindennapokban is érezhető. A keresztesek erődítményei és az ősi szőlőskertek egymást súrolják, a freskókkal díszített kolostorok árnyékában citrusligetek virulnak, a poros, napszítta lábak római mozaikpadlókon lépkednek.

A Földközi-tenger keleti medencéjében fekvő sziget éghajlata az egész világon szinte egyedülálló. Az ide látogató turistákat egész évben kellemes mediterrán éghajlat fogadja. Itt még az emberekből is sugárzik a napsütés. A tengeri sportok és a napfény szerelmeseinek szinte földi paradicsom ez a sziget, hiszen a napsütéses napok száma háromszázra tehető évente. Aki pedig a történelmet és a régészetet kedveli, a helyi múzeumok kincsei között biztosan sok egyedülálló tárgyat talál.

A nagyobb városokban megtalálható elegáns butikokban és az utcai bazárárusoknál egyaránt nagy a választék a kelet és a nyugat kincseiből. Cipruson senki sem lehet tisztában azzal, hogy mi a mese és mi a valóság, hiszen a legenda szerint itt született Aphrodité, a szépség és a szerelem istennője. Fedezzétek fel a sziget szépségeit és kultúráját, bulizzatok az ó és az új esztendőben e csodás szigeten!

Larnaca

Azt mondják, már Noé unokája is ezen a helyen alapított várost. Győződj meg Te is arról, hogy jól választott-e! Vitathatatlan, hogy itt másként süt a nap, tiszták a színek, arany a tengerparti homok, ezerféle kék a tenger és az ég. A hangulatos óvárosi séták alatt ízelítőt kaphatunk a sziget történelmi hangulatából is. Larnaca népszerű üdülőhely, 25 km hosszúságú tengerpartja mentén számos szálloda és luxus villapark található. Larnaca üdülőövezete a belvárostól 6–8 km távolságra található.

Princess Beach Hotel****

Szállásotok kellemes környezetben épült, 2008-ban felújított százharmincnyolc szobás mediterrán stílusú, főépülettel és bungalósorral rendelkező szálloda, Larnaca üdülőövezetében, közvetlenül a lassan mélyülő homokos tengerparton található. Larnaca városközpontja hét kilométer, ahová taxival vagy tömegközlekedéssel is el lehet jutni (hétköznapokon, buszmegálló a szálloda közelében).

Minden szoba (2-3 fős) szépen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, tv-vel, telefonnal, tea és kávéfőzővel felszerelt. Széf, minibár és vasaló térítés ellenében használható. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldi vagy tengerre néző kilátással. A családi szobák (max. 4 fős), amelyek kialakításában és felszereltségben megegyeznek a standard szállodai szobákkal, a medence körül találhatóak, tágasabbak és kertre és oldal tengerre néző kilátással rendelkeznek. A superior szobák (2-3 fős), amelyek kialakításában megegyeznek a standard szállodai szobákkal, elegáns, modern berendezéssel, és tengerre néző erkéllyel rendelkeznek.

A csomag tartalma 2 személy részére

  • 5 nap/4 éjszaka szállás Cipruson, Larnacában, a négycsillagos Princess Beach Hotelben
  • Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora, szilveszter este gálavacsora)
  • Repülőjegy Budapest – Larnaca – Budapest útvonalon közvetlen repülőjáratra
  • Szobafoglalásonkénti csomagfeladás (1 db maximum 23 kg bőrönd/szoba), illetve utasonként egy darab kisméretű kézipoggyász vihető a fedélzetre, mérete: 42x32x25cm
  • Repülőtéri illeték
  • Üzemanyagpótdíj
  • Magyar nyelvű asszisztencia

Fontos információk és feláras lehetőségek

  • Tengerre néző szoba felára: 10.000 Ft/fő.
  • All inclusive felár: 26.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 50.000 Ft
  • 1 fő pótágyon 2-13év között: 79.990 Ft
  • 13-99 év között: 99.990 Ft
  • Felárakból (pótágyon) 33% kedvezmény 2-13 év között
  • Betegség,- baleset és poggyászbiztosítás: 550 Ft-tól/fő/nap
  • Útlemondás-biztosítás: 1%
  • Transzfer (repülőtér-szálloda-repülőtér) 6.000 Ft/fő

Legyen szép napod!

1011 Bpudapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 nap/4 éjszaka szállás 2 személy részére Cipruson, Larnacában, a négycsillagos Princess Beach Hotelben. Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora, szilveszter este gálavacsora). Repülőjegy Budapest – Larnaca – Budapest útvonalon közvetlen repülőjáratra. Szobafoglalásonkénti csomagfeladás (1 db maximum 23 kg bőrönd/szoba), illetve utasonként egy darab kisméretű kézipoggyász vihető a fedélzetre, mérete: 42x32x25cm. Repülőtéri illeték. Üzemanyagpótdíj. Magyar nyelvű asszisztencia

Fontos

Beváltható: 2015.12.25.-ig
Az utazás időpontja: 2015. december 29-től 2016. január 2-ig • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, emailben: ertekesites@budavartours.hu • Betegség,- baleset és poggyászbiztosítás: 550 Ft-tól/fő/nap • Útlemondás-biztosítás: 1% • Transzfer (repülőtér-szálloda-repülőtér) 6.000 Ft/fő • További feláras lehetőségeket a részletes leírásban találsz • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére