3.790 Ft helyett 2.590 Ft: Süllyedő bögre a szokatlan tárgyak kedvelőinek fekete színben

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.590 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.790 Ft 32% 1.200 Ft

Akció Leírása

Elképesztő ajándék mindazoknak, akik szívesen veszik körbe magukat szokatlan tárgyakkal. 

Eme spéci bögre láttán elsőre a pesszimista és optimista ember esete suhant át az agyunkon. Mert ugye valaki a poharat félig telinek látja, míg más félig üresnek. Na mármost ezzel a szemfényvesztő csészével is pontosan ez a helyzet. Tekinthetünk rá úgy is, mintha éppen elsüllyedni készülne, de ha jobban tetszik, akkor most készül kiemelkedni az asztal fedőlapjából.

Egy biztos! Ha szeretnél valakit megörvendeztetni egy nem éppen hétköznapi ajándékkal, akkor csapj le egy Süllyedő Kávésbögrére. Ez a furcsa csésze nem csak első ránézésre okoz majd meglepetést, de még sokadik pillantásra is. Egy átmulatott este után hajlamosak vagyunk a tárgyakat nem éppen az eredeti állapotukban látni a reggeli kávézgatás közben. Így ennek a bögrének a használata során igen gyakran felmerülhet majd benned a 'Húh, este de beb*asztam' gondolat. Természetesen nem csak kávézáshoz használhatod ezt a meghökkentő csészét, ugyanis teázáshoz és egyéb löttyök nyalogatásához is kiváló. Ha egy hasznos, de kissé vicces ajándék ötlettel szeretnél örömet szerezni ismerősödnek, válaszd a Süllyedő Kávésbögrét!

Tudnivalók:

  • Trükkös megjelenésű bögre
  • Színe: fekete
  • Mérete: átmérő 9,7 cm, magasság 6 cm
  • Azt a hatást kelti, mintha süllyedne
  • Ugyan úgy használható, mint egy hagyományos bögre
  • Formabontó, modern megjelenés
  • Mosogatógépben is mosható 
Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Süllyedő bögre. Trükkös megjelenésű bögre, azt a hatást kelti, mintha süllyedne. Ugyan úgy használható, mint egy hagyományos bögre. Formabontó, modern megjelenés. Mosogatógépben is mosható. Méretei: átmérő (cm) 9,7, magasság (cm): 6. Színe: fekete. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére