36.010 Ft kedvezménnyel, most 83.990 Ft: Szerezd meg álmaid hivatását! Okleveles esküvőszervező képzés

Mister Teacher
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

83.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
120.000 Ft 30% 36.010 Ft
Mister Teacher
1134 Budapest Váci út 19
06-30/962 7907
www.atanarur.hu/

Akció Leírása

Gondoltál már rá, hogy megélj a rendezvényszervezésből, és ingyen eljuss a legkülönbözőbb városokba vagy akár egy trópusi paradicsomba? Váltsd valóra álmaid!

Fontos tudnivalók:

  • A képzés záróvizsgával végződik
  • Sikeres teljesítés esetén (az AL00759-2011 sz. engedély alapján) esküvőszervező minősítés és oklevél kerül kiállításra
  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze

A tanfolyam tematikája:

  • Rendezvényszervezési alapok
  • Esküvőszervezés során alkalmazott speciális rendezvényszervezési módszerek
  • Falusi esküvők, kultúrájuk és jellegzetességük (a tipikus „paraszt lagzik” szervezése)
  • Hagyományos esküvők szervezése, esküvőszervezési alapok
  • Kreativitás az esküvőszervező munkájában (ruha, meghívó, díszítések, helyszínválasztás, stb.)
  • Esküvői stílus és dekorációtervezés
  • Esküvők, esküvőszervező működése külföldön
  • Esküvőszervező működése speciális helyszíneken
  • Esküvőszervező által alkalmazott dokumentációk és készítésük

„Ha találsz magadnak egy olyan szakmát, amit hobbiból végzel és megélsz belőle, soha többet nem kell dolgoznod életedben.” Most Te is ebbe a szerencsés helyzetbe kerülhetsz, hiszen egy csapásra megtalálhatod álmaid állását!

A rendezvényszervezésen belül az esküvőszervező az egyik legdinamikusabban fejlődő szakma napjainkban. Most értünk el arra a pontra, hogy a fejlett országok mintájára ezen a területen is szakemberre, profi esküvőszervezőre bízzuk életünk legjelentősebb eseményét. Megjelentek a külföldi helyszínek, a különböző, speciális helyszínen (hőlégballonon, hajón, tengerparton, sziklamászás közben, jégpályán, lóháton és még sorolhatnánk...) tartott rendezvények.

Most egy tanfolyamon belül elsajátíthatod a modern esküvő- és egyben a rendezvényszervezés alapjait. A képzést úgy tervezték, hogy a hallgatók valami újat és egyedit tudjanak megalkotni, és képesek legyenek áthágni rögzült szokásokat, hagyományokat.

A jelentős személyiség és szakmai fejlődést biztosító tanfolyam 40 órája alatt megszerezheted azokat az alapkompetenciákat, amelyek lehetővé teszik, hogy önállóan belefogj bármilyen rendezvény, esemény, esküvő megszervezésébe belföldön vagy külföldön. Felmérheted, hogy képes vagy-e ezeken a területeken dolgozni és önállóan tovább fejlődni. Sőt, a képzés elvégzése által jobban megértheted az embereket, a konfliktusokat, problémákat, így minden sokkal egyszerűbb lesz életedben.

A Mister Teacher egy széles portfoliójú iskola. Stratégiájuk az alacsonyabb tandíj mellett biztosan elinduló képzésekre épül. Kurzusaik a szakmai előrelépés mellett segítenek az erős önismereti alapok elsajátításában és a problémamegoldó-képesség fejlesztésében is.

Legyen szép napod!

1134 Budapest Váci út 19
06-30/962 7907

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Részvétel egy főnek az okleveles esküvőszervező tanfolyamon. Elvégzése szakmai és magánéleti előnyökkel egyaránt jár. Lehetőséged nyílik egy érdekes szakmába bepillantanod és benne dolgoznod. A tandíj minden költséget tartalmaz. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.01.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 962 7907 • A képzés 2017.01.14-én indul és 5 szombati napon tartják • A kinyomtatott Alkuponodat vidd magaddal az első alkalomra

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére