36.000 Ft helyett 19.990 Ft: Irány Prága, a száztornyú város, a Károly híd, a Vencel tér és a finom cseh sörök hazája, 3 nap 2 személyre reggelivel a Marie Luisa*** Hotelben

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

19.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Prága történelmi és kulturális értékeit, a hangulatos utcákat-tereket, no és persze a mennyei cseh söröket!

Az ajánlat tartalma

  • 3 nap/2 éjszaka 2 személyre Prágában, a Marie Luisa*** Hotelben
  • Büféreggeli
  • 20% kedvezmény a tenisz árából  (2017. április 23 -tól október 10.-ig)
  • 20% kedvezmény az ételek árából a szálloda éttermében
  • 20% kedvezmény a szauna és a jakuzzi árából
  • Kedvezményes grillezési lehetőség (grillbérlés) - 20%
  • Ingyenes Internet hozzáférés
  • Ingyenes parkolás
  • Ingyenes medencehasználat (kültéri)
  • Ingyenes pingpongozási lehetőség

Gyermekkedvezmények

  • Egy gyermek a szülők szobájában 3 éves korig ingyenes (ha pótágyat nem igényel)
  • 3 év alatti gyermek pótágyon: 4 EUR/éj/fő
  • 3-14 éves korig pótágyon (reggelivel): 14 EUR/fő/éj

Egyéb opcionális felárak

  • Felnőtt pótágyon: 20 EUR/fő/éj
  • Hétvégi felár: péntek és/vagy szombat éjszaka: 3,5EUR/szoba/éj
  • Háziállat bevihető: 4 EUR/nap

Helyszínen fizetendő

  • Idegenforgalmi adó: kb 0,86 EUR/fő/nap

Történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát kínálja, amelyekbe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek külön-külön hangulata, történelme van, érdemes mindegyiket felkeresni (Óváros, a Vencel térnek otthont adó Újváros, Zsidónegyed, Várnegyed). 1992 óta Prága történelmi belvárosa a Világörökség része.

Prága hagyományosan Európa egyik fontos kulturális központja. Több száz színházában, galériájában, kiállítótermében rendszeresek a bemutatók, kiállítások, s a város utcai kulturális élete is kiemelkedő: pantomimművészek, utcai színházak szórakoztatják az érdeklődőket.

Prága megkérdőjelezhetetlenül az egyik legszebb gyöngyszem Európa turistatérképén. Számtalan nevezetesség várja a látogatókat a legkülönfélébb építészeti stílusokban. A cseh főváros emellett a sörivók mekkája: a sörbarátokat számtalan kisebb-nagyobb kocsma, söröző várja, sörkorcsolyának pedig a kitűnő cseh konyha jellegzetes fogásai közül választhattok!

Ajánlatunkat a voucherre váltástól számítva 6 hónapon belül kell felhasználnotok, vagyis akár júniusban is ellátogathattok a cseh fővárosba és a barátságos Marie-Luisa*** Hotelbe!

Hotel Marie-Luisa***

A háromcsillagos Hotel Marie-Luisa Prága egyik csendes lakónegyedében található, kb. 30 percre Prága belvárosától. A Praha-Kbely vasútállomás, ahonnan buszok is indulnak a városba (éjszakai járatok is), mindössze 400 m-re található a szállodától. Mindegyik szoba fürdőszobás, rendelkezik wifi-vel, telefonnal és tévével. A szálloda egy nagy kerttel rendelkezik, nyáron szabadtéri medencével, teniszpályával, pingpongasztallal. A wellness részleghez szauna és jakuzzi tartozik. A reggelit és a vacsorát a szálloda éttermében tudjátok elfogyasztani, a bárban pedig egy jó pohár ital mellett kapcsolódhattok ki egy élménydús nap után.

A Szállodavoucher.com-ról

A Szállodavoucher.com kínálatában külföldi szállásutalványokat találsz elegáns, főként belvárosi és wellness szállodákba,amelyek meghatározott ideig érvényesek és szabadon átruházhatóak. S hogyan lehetséges ilyen olcsón utazni? Részben úgy, hogy a Szállodavoucher.com Magyarország legnagyobb külföldi szállodautalványokat értékesítő cégeként kedvezményes árakat ér el partnereinél. Másrészt ezek az utalványok nem fix időpontra szólnak, hanem a szálloda határozza meg és igazolja vissza a helyeket saját szabad szobáinak és kapacitásának függvényében. Cserébe az Te rugalmasságodért a szálloda az áraiból jelentős kedvezményt nyújt.

Jó utat kívánunk!

info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
cs.sarkadi@gmail.com

cs.sarkadi 2017-06-04 Sun 11:10

A beváltáshoz az van írva, hogy 05.11- től 07.11-ig foglalható. A kizárt időszakban már szilveszter is szerepel. Kérem pontosítsanak minél előbb mert nagyon fontos. Választ a cs.sarkadi@gmail.com-ra várom.
Köszönöm: Csaba

 
Partner válasza (2017-06-06 Tue 10:55) :
Kedves Csaba! Az utalvány a kiállításától számított 6 hónapig felhasználható és szabadon átruházható, ezért írjuk bele a szilveszteri kizárt időszakot is, mert a vásárlás időpontjától függően 6 hónapon belül lehet felhasználni a vouchert. A beváltási időszak pedig az Alkuponos hirdetésre vonatkozik, "Beváltható: 2017.05.11. - 2017.07.11." ez időn belül van lehetősége az alkuponos kuponját szállodavoucherre váltani: "Vásárlást követően az Alkupont voucherre kell váltani a kuponkódok megadásával a http://regisztracio.szallodavoucher.com honlapon található űrlap segítségével" Üdv, Szallodavoucher.com

Dióhéjban

3 nap/2 éjszaka 2 személyre Prágában, a Marie Luisa*** Hotelben. Büféreggeli. 20% kedvezmény a tenisz árából (2017. április 23 -tól október 10.-ig). 20% kedvezmény az ételek árából a szálloda éttermében. 20% kedvezmény a szauna és a jakuzzi árából. Kedvezményes grillezési lehetőség (grillbérlés) - 20%. Ingyenes Internet hozzáférés. Ingyenes parkolás. Ingyenes medencehasználat (kültéri). Ingyenes pingpongozási lehetőség

Fontos

Beváltható: 2017.07.11.-ig
Kizárt időszak: 2017.12.27-2018.01.03, (cseh) ünnepnapok idején • Az utalvány a kiállításától számított 6 hónapig felhasználható és szabadon átruházható • Vásárlást követően az Alkupont voucherre kell váltani a kuponkódok megadásával a http://regisztracio.szallodavoucher.com honlapon található űrlap segítségével • A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges, a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra telefonon vagy e-mailben: +420 286 851738, book@marie-luisa.cz • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére