35.900 Ft helyett 19.490 Ft: 6 órás workshop elmélettel és gyakorlattal a szerepjátékszexről, egy szexuálterapeuta és egy domina részvételével

Live for Love
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

19.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.900 Ft 46% 16.410 Ft
Live for Love
stparterapia@gmail.com
06309870247
szextanfolyam.wordpress.com/

Akció Leírása

Minden, amit tudni akarsz a titkárnős-főnök, nővérkés-beteg/orvos, tanárnős-diák/igazgató, művész-modell, szerelő-háziasszony, pizzafutár-háziasszony szexről, de sosem merted megkérdezni!

Az ajánlat tartalma

  • Szerepjátékszex workshop egy szexuálterapeuta és egy domina részvételével
  • 3-3 óra elmélet és gyakorlat
  • Fogyasztás, amire a szünetekben van lehetőség (kávé, tea, aprósütemény, üdítő)

A Mindent a szerepjátékszexről workshop elméleti részét szexuálterapeuta segítségével sajátíthatod el, a gyakorlati részét pedig olyasvalakitől, aki több mint tíz éve hivatásos domina. Van lehetőség arra is, hogy a tanfolyam gyakorlati részét a domina BDSM stúdiójában sajátítsd el, ez csak a nyitottságodon, a Te határaidon múlik.

Az elméleti részben szó lesz a fétisekről, a BDSM szó jelentéséről, a pornóban, illetve A szürke ötven árnyalatában látható szadomazóról, az azzal kapcsolatos tévhitekről. Megtanítják Neked, hogyan öltözz be akár fillérekből nővérkejelmezbe, hogyan kommunikálj a szerepjátékszexben, hogyan ne ess ki a szerepedből.

Megismerkedhetsz az uralkodás-alázat fogalmaival és megtanítják, hogyan használd a hétköznapjaidban a szerepjátékszexet, hogyan színesítsd a szexuális életed. Kérésre a domina megtanítja a kötözés alapjait, a dominajátékokat, a sebezhetőség fogalmát, a fenekelés alapjait – nemcsak kézzel. Az alárendeltséggel és parancsolással járó különleges új élvezeteket profiktól tanulhatod meg!

Színesítsd szexuális éltedet és tanulj profiktól a Mindent a szerepjátékszexről workshop keretében!

Legyen szép napod!

stparterapia@gmail.com
06309870247

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szerepjátékszex workshop egy szexuálterapeuta és egy domina részvételével. 3-3 óra elmélet és gyakorlat. Fogyasztás, amire a szünetekben van lehetőség (kávé, tea, aprósütemény, üdítő)

Fontos

Beváltható: 2017.04.26.-ig
A regisztráció emailben történik, a válaszlevélben elküldik neked a pontos helyszínt és időpontot: stparterapia@gmail.com • A jelentkezéskor érdemes megadni, hogy hétvégi vagy hétköznap esti időpont az alkalmasabb, a csoportokat az egyéni igényekhez alakítják • A workshopok kis létszámú csoportban, 6 fő részvételével zajlanak • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére