35.490 Ft helyett 14.990 Ft: Tudatos teremtés, energiagyógyászat és fehér mágia tanfolyam sikervonzás és spirituális konzultációval, teljesen kezdőknek is az Atlantisz Stúdióban

Atlantisz Stúdió
1 5
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.490 Ft 58% 20.500 Ft
Atlantisz Stúdió
1131 Budapest Göncöl utca 6. - Atlantisz Stúdió
+3630 879 7947
atlantiszstudio.webnode.hu/

Akció Leírása

Élj sokkal tudatosabban és kiegyensúlyozottabban, kóstolj bele a spirituális világ izgalmas rejtélyeibe az Atlantisz Stúdió tanfolyamain!

Az ajánlat tartalma

  • Tudatos teremtés, energiagyógyászat és fehér mágia tanfolyam az Atlantisz Stúdióban
  • Sikervonzás és spirituális konzultációval
  • A képzés családias hangulatban történik, mindenkivel egyénileg foglalkoznak
  • A spirituális útra először lépők és haladók is könnyen elsajátítható, hatékony technikákat ismerhetnek meg
  • A tanfolyamok 2, egyénileg egyeztetett napon végezhetők el

A mágia nem más, mint az erőkkel bánás tana. Nyitottan és pozitívan kell tekintenünk rá, hiszen minden negatív energiától, állandó szerencsétlenségünktől megtisztulhatunk az erők megfelelő használatával.

A tanfolyamokon elsajátíthatsz több koncentrációs, gyógyító és tisztító technikát, amelyekkel önmagadra és környezetedre is hathatsz.

Megtanulhatod a mágia tudatos használatát a mindennapokban, a technikák segítségével visszanyerheted a tudatos teremtésed, illetve meggyógyíthatod magadat és embertársaidat; röviden, a vonzás törvényének tudatos alkalmazása beépülhet a mindennapjaidba.

Atlantisz Stúdió

Az Atlantisz Stúdió a XIII. kerületben vár Téged, ha nyitott vagy az ezoterikus világ és kezelési technikák felé. A stúdió célja segíteni, hogy megtaláld önmagadban az erőt, a teremtőt, a gyógyítót. Hogy észrevedd, a világod, egészséged, életed alakulásában igenis főszerepet játszol és megvan benned az erő a változtatásra! Ha szeretnél jobban elmélyülni ebben az izgalmas világban, a Reiki titkait is elsajátíthatod az Atlantisz Stúdióban!

Legyen szép napod!

1131 Budapest Göncöl utca 6. - Atlantisz Stúdió
+3630 879 7947

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Tudatos teremtés, energiagyógyászat és fehér mágia tanfolyam az Atlantisz Stúdióban. Sikervonzás és spirituális konzultációval. A képzés családias hangulatban történik, mindenkivel egyénileg foglalkoznak. A spirituális útra először lépők és haladók is könnyen elsajátítható, hatékony technikákat ismerhetnek meg, amellyel önmagukon és másokon is segíthetnek

Fontos

Beváltható: 2016.11.01.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 879 7947 • A tanfolyamok 2, egyénileg egyeztetett napon végezhetők el • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére