35.000 Ft helyett 7.990 Ft: 120 órának megfelelő, távoktatásos német nyelvtanfolyam örökös hozzáféréssel a Perfektgerman Online Nyelviskolától

Perfektgerman Online Nyelviskola
1 5
3 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 77% 27.010 Ft
Perfektgerman Online Nyelviskola
perfektgerman.nyelviskola@gmail.com
perfektgerman-online-nyelviskola.webnode.hu/

Akció Leírása

Ha szeretnél fejlődni, jobb munkára vágysz, vagy egyszerűen csak megtanulnál németül, válassz egy kivételes, rugalmas lehetőséget!

Fontos tudnivalók:

  • Bővítés esetén a plusz anyagokat is további költségek nélkül használhatod!
  • Kedvezményes Skype órák is kérhetők konzultációra, gyakorlásra 3.500 Ft helyett 2.000 Ft / 45 perc óradíjért, egyeztetett időpontban, rugalmasan, akár hétvégén is!
  • Konzultációs lehetőséged lesz chaten, emailen, ahol kérdezni lehet a tananyaggal kapcsolatban vagy ha elakadtál a tanulásban
  • Sikeres házi vizsga esetén oklevelet kapsz!

Számtalan oka lehet annak, hogy megtanuljunk egy nyelvet, az azonban biztos, a tudás sok-sok lehetőség kapuját tárja ki! Ha azonban nem szeretnél ezért az iskolapadban ücsörögni, a Perfektgerman Online Nyelviskola otthonod kényelmében kínálja most mindezt!

Az online német nyelvtanfolyam tananyagának segítségével az ABC-től akár felsőfokú szintig is eljuthatsz! Teljes nyelvtani rendszerezés, fonetikus szótanító és rengeteg gyakorlófeladat (megoldókulccsal vagy javítással) segít a fejlődésben. Több mint 1500 szavas, specifikus, tematikus szókincs érhető el általános és speciális területeken (pl. orvosi, szleng, szólásmondások, kultúra, környezetvédelem, állatok, turizmus, növénytan, stb.).

Mostantól örökös hozzáférésed lesz a tananyaghoz, amely interaktív feladatokat, keresztrejtvényeket, valamint kidolgozott, középfokú nyelvvizsgatémaköröket is tartalmaz. Online szótár áll rendelkezésedre több mint 20.000 szóval, kifejezéssel. Sőt, megismerheted az új helyesírási szabályokat is!

A Perfektgerman mottója: „Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy!” A nyelviskola jóvoltából időbeli kötöttségek nélkül, a magad tempójában tanulhatsz. Segítenek fejleszteni a hallást, írást, olvasást, valamint a beszédkészséget egyaránt és még konzultációs lehetőséget is biztosítanak.

Legyen szép napod!

perfektgerman.nyelviskola@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

120 órának megfelelő, távoktatásos német nyelvtanfolyam a Perfektgerman Online Nyelviskolától. 120 távoktatási anyag magyarázattal, kezdő és záró szintfelmérő. Több mint 1500 tematikus szókincs, interaktív feladatok, irodalmi hanganyag. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.08.15.-ig
Az Alkupon megvételét követően regisztráció szükséges a szolgáltató honlapján: perfektgerman-online-nyelviskola.webnode.hu/kuponbevaltas/

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére