35.000 Ft helyett 19.990 Ft: 5 alkalmas, 60 perces Életvezetési coaching a benned rejlő lehetőségek, értékek feltárására, magánéleti problémák megoldására

Pap Ildikó
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

19.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 43% 15.010 Ft
Pap Ildikó
papildikocoaching@gmail.com
www.papildiko.hu/

Akció Leírása

Hogyan képzeled el a lehető legjobb életedet? Mi az, ami már rendelkezésedre áll ehhez, és mi az, amit még el szeretnél érni?

Az életvezetési coaching különböző magánéleti problémák megoldásában segít. Ha úgy érzed, elakadtál egy bizonyos élethelyzetben, és már sorra vetted a lehetőségeket, de végül mégsem jutottál semmire, ne habozz segítséget kérni!

A coaching ülések során nem a múlttal foglalkozunk, hanem a jelen megoldásaival és a jövő célkitűzéseivel. Döntésképtelen helyzetek esetén sokszor elég, ha más szemszögből tekintünk az adott nehézségre, vagy egy segítő beszélgetés alkalmával pontosítjuk, és új utakat keresünk. Arra koncentrálunk, hogy magadtól találd meg a kérdésekre a válaszokat.

Mindez túlmutat egy segítő beszélgetésen, benne rejlik a személyes fejlődés lehetősége, a pozitív változás útja, olyan technikák elsajátítása, amelyek révén jelentős életminőségbeli javulást érhetünk el.

Az egyéni konzultációk során közös munkával térképezzük fel a helyzetedet, tárjuk fel a lehetőségeidet és a benned rejlő értékeket. Megkeressük az utat önmagadhoz, hogy megtalálhasd azt a belső erőt, amely minden élethelyzetben a rendelkezésedre áll és segítséget nyújt.

Helyzetek és kérdések, amelyekben segítségedre lehet:

  • Magánéleti elakadások, döntésképtelen helyzetek áthidalása, konfliktusok megfelelő kezelése, önismeret, személyiségfejlesztés, önérvényesítő technikák elsajátítása, célok kitűzése és megvalósítása, hatékony időgazdálkodás, harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb élet kialakítása

Pap Ildikó life coach és viselkedéselemző a Levitania Központban, a város szívében, a 6. kerületben, a Teréz körúton vár az 5 alkalmas életvezetési tanácsadásra. Kreatív eszközökkel és gyakorlati feladatokkal segítséget nyújt abban, hogy rátalálj belső hangodra és kezedbe vedd az életed irányítását.

Legyen szép napod!

papildikocoaching@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 alkalmas, 60 perces életvezetési coaching. Segítségedre lehet pl. magánéleti elakadások, döntésképtelen helyzetek áthidalása, konfliktusok megfelelő kezelése, személyiségfejlesztés, célok kitűzése és megvalósítása tekintetében. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.02.28.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: papildikocoaching@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére