3.500 Ft helyett 2.250 Ft: 59 ml Burn Free gél égési sérülések kíméletes kezelésére, a strandszezon létfontosságú kelléke, csillapítja a fájdalmat és csökkenti a gyulladást

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.250 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.500 Ft 36% 1.250 Ft

Akció Leírása

A Burn Free gél azonnali és profi segítség különböző égési sérülések esetén

Az égési sérülések nagyon veszélyesek, s nemcsak nyáron, amikor elég egy kis figyelmetlenség, hogy a nap megperzselje bőrünket. Az égés az egyik legfájdalmasabb, súlyosabb esetekben pedig a legtöbb traumával, áttéttel járó sérülési fajta. Égési sérülés esetén nem csak a bőrfelszín ég meg, de mivel a bőr felsőbb szövetrétegei kiváló hővezetők, nem megfelelő ellátás esetén az érzékeny bőrfelszín alatti szövetek is károsító hőhatásnak vannak kitéve, akár órákon keresztül. A Burn Free hydrogéles égési gél azonnal csillapítja a fájdalmat, csökkenti a gyulladást és hőt von el.

A Burn Free gélt minimum 30 percig hagyd az égett, sérült felületen! Használatának gyakorisága nem korlátozott, fájdalomérzettől függően bármennyiszer alkalmazhatod a készítményt! A gél használata 7 napnál tovább nem ajánlott, bármilyen jellegű bőrpanasz észrevétele esetén pedig fordulj orvoshoz! Vegyi égés esetén a gél használata előtt az érintett bőrfelületet vízzel le kell öblíteni!

A Burn Free hydrogéles égési gél egyik nagy előnye, hogy az égett felületre kerülve azonnal hűti az égett szöveteket és minimalizálja az égési sérülés továbbterjedését!

Hogyan fejti ki hatását a Burn Free égési gél?

A felületre kerülve azonnal hőt von el, ezzel megakadályozva a hőhatás továbbterjedését a mélyebben fekvő, érzékeny szövetek felé. A gél speciális összetevőjének köszönhetően magasabb hőfokon sem veszti el viszkozitását, így kiválóan elvezeti a hőt.

A gyógynövény-adalékanyagoknak köszönhetően, amelyek nem tartalmaznak lidocaint és benzocaint, a fájdalomérzet nagymértékben lecsökken! A gél megakadályozza a baktériumok elszaporodását, lecsökkentve ezzel a fertőzés kialakulásának esélyét!

Milyen esetekben használható a Burn Free gél?

  • Napozás során szerzett égés
  • Szolárium okozta leégés
  • Forró gőz okozta égési sérülés
  • Fűtőtest által okozott égési sérülés
  • Savakkal, lúgokkal való érintkezés során kialakuló vegyi égés
  • Elektromos égés
  • Nyílt láng okozta égési sérülések

Legyen szép napod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Burn Free gél égési sérülések kezelésére. Kiszerelés: 59 ml. Az égett felületre kerülve azonnal hűti az égett szöveteket

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére